Úvod Novinky Ako sa testuje fyzická výdrž Samsung Galaxy S4? Video priamo z testovacieho...

Ako sa testuje fyzická výdrž Samsung Galaxy S4? Video priamo z testovacieho procesu napovie

5

Kórejsky výrobca elektroniky, Samsung, zverejnil na svojom YouTube profile SamsungTomorrow zaujímavé video. Ukazuje v ňom totižto proces testovania fyzickej výdrže jeho vlajkovej lode Galaxy S4.

Ak si niekto myslel, že smartfóny, ktoré nedisponujú zvýšenou odolnosťou voči tvrdšiemu zaobchádzaniu, neprechádzajú testovaním ich fyzickej výdrže, je na veľkom omyle. Známa spoločnosť Samsung sa poctivo stará o každý aspekt kvality jej výrobkov, čomu naznačuje aj zopár záberov v čerstvom videu, kde sa niekoľko modelov smartfónu Galaxy S4 absolútne nešetrí. Toto video môžeme prirovnať k populárnym drop-testom, avšak s tou výnimkou, že Samsung má perfektné vybavenie na takúto činnosť, vrátane špeciálne vyhotovených prístrojov, takže môže testovať fyzickú výdrž jeho produktov profesionálnejšie, ako niektoré technologické web stránky.

Samsung i9505 Galaxy S 4 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

 

V testovacom procese tak čaká Galaxy S4 až niekoľko tvrdých pádov, následujúcich ihneď za sebou v automatizovanom zariadení, či neľútostné namáčanie do vody, s cieľom zistiť, čo všetko tento produkt vydrží. No, nebudem už zmotávať, viac praktického infa nájdete vo videu nižšie.

[fve]http://youtu.be/K4f9gQ7b6Gg[/fve]

Zdroj: YouTube via engadget.com