Úvod Novinky Samsung Galaxy S4 a HTC One: Po dvoch mesiacoch lacnejšie o desiatky...

Samsung Galaxy S4 a HTC One: Po dvoch mesiacoch lacnejšie o desiatky eur

16

Keď sa na slovenskej scéne prvýkrát objavili vlajkové lode najpopulárnejších výrobcov high-end smartphonov, Samsungu a HTC, všetci ostali v miernom šoku, keďže v porovnaní s predošlými generáciami šla cena opäť o čosi vyššie, aj napriek tomu, že samotná výroba smartphonu tvorí len zlomok celkovej sumy, ktorú nakoniec musíte zaplatiť.

Ako situáciu s cenami smartphonov však veľa z nás veľmi dobre pozná, veľmi rada klesá a to hneď po niekoľkých týždňoch od spustenia (v prípade HTC One nespustenia) predaja. Príkladom sú aj ceny spomínaných vlajkových lodí. Cena HTC One bola 3. marca nastavená na €656 a neskôr sa dokonca vyšplhala na €676. Len po pár mesiacoch však klesla a najnovšie ju jeden z e-shopov ponúka za €584, čo je rozdiel viac než €90.

Samsung i9505 Galaxy S 4 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

HTC One môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Výnimkou však nie je ani Samsung Galaxy S4. Ten svoju cenovú púť začal na hranici €648 no dnes si ho môžete kúpiť už od €546. Ako je teda vidieť, pár mesiacov v najnovších technológiách hrá obrovskú rolu a ak sa Vám nechce platiť plná suma, stačí počkať pár týždňov a ušetríte desiatky eúr.

Porovnanie cien

Graf ceny produktu Samsung i9505 Galaxy S 4 16GB poskytuje server Heureka.sk

Graf ceny produktu HTC One poskytuje server Heureka.sk