Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 36.

Piatková porcia Android aplikácií 36.

0

V dnešnej piatkovej porcií sa pozrieme na pár aplikácií, medzi ktorými nechýba slovenská reštauračná aplikácia, nejaké tie obrázky, či aplikácia o aplikáciach. Ďalej si budete môcť odstrániť nevzhľadné hranaté rohy UI smartfónu a tabletu alebo integrovať ponuku štart známu z Windowsu.

Z hier nás zabaví nesmierne populárna „vežičkovka“, ktorá sa dostala konečne aj na Android platformu, zabalancujeme si s loptičkou, zahráme poriadny hokej alebo zajazdíme z rozbitou károu po rozbitých cestách.

Pekný víkend!

Restauracie SME

unnamed

K aplikáciam SME.sk a Natankuj.sk vydavateľstva PETIT PRESS nedávno pribudla ďalšia s názvom Reštaurácie SME. Jedná sa o sprievodcu po reštauráciach, puboch, baroch a kaviarňach, pričom dostanete komplexné informácie o danom podniku, môžete si prečítať hodnotenia či napríklad obedové menu alebo ponuku nápojov. Vyhľadávanie podľa vašej polohy je samozrejmosťou.

[app]sk.restauracie.android.app[/app]

Start

[fve]http://youtu.be/65fw2QoaZTU[/fve]

Štart tlačidlo z operačného systému Windows je doslova kultové a teraz si podobnú štart ponuku môžete vyvolať aj na svojom Android zariadení. Jedbá sa vlastne o akýsi zásobník aplikácií, ktorý si nadefinujete podľa seba, pričom po dizajnovej stránke je k dispozícii na Play Store niekoľko skinov ako Win XP či MAC. Pozrite si sprievodné video tohto jednoduchého pomocníka.

[app]com.ss.start.ad[/app]

AppGratis

unnamed (1)

Aplikáciu o aplikáciach sme tu zatiaľ nemali a táto novinka v Play Store, ktorú mimochodom skúsilo už 10 miliónov iOS používateľov Vám prináša denné tipy a informácie o Android aplikáciach, ktoré sú momentálne v zľave alebo dokonca zadarmo. Tak isto sa to týka aj bezplatných in-app nákupov.

[app]com.imediapp.appgratis[/app]

We Heart It

unnamed (3)

We Heart It je miesto, kde nájdete milióny obrázkov a fotiek, ktoré inšpirovali milióny ľudí po celom svete. Môžete si prezerať obrázky podľa vašej nálady alebo kategórií, nechýba možnosť uloženia, zdieľania či sledovania vášho obľúbeného prispievateľa. Aplikácia zaujme hlave nežnejšie pohlavie.

[app]com.weheartit[/app]

RundR

[fve]http://youtu.be/bLt8LclfdBA[/fve]

Páčia sa Vám oblé rohy? Aplikácia RoundR ich dokáže vytvoriť na hocakom smartfóne alebo tablete. Stačí ju len spustiť a je to. Nastaviť si môžete napríklad polomer rohov, či ktoré rohy sa majú zaobliť. Veľmi jednoduché a brilantné. Pozrite si promo video.

[app]mohammad.adib.roundr[/app]

Kingdom Rush

[fve]http://youtu.be/olHyQclaSlA[/fve]

Ak ste občas zablúdili na nejaký server s online hrami a zapli si jednu z najlepších tower defense hier s názvom Kingdom Rush, určite Vás poteší správa, že teraz si ju môžete zahrať aj na svojom Android zariadení. Hra sa objavila prvý krát v roku 2011 ako flash verzia a neskôr si našla cestu na iPad. Vývojári si za hru pýtajú 1,53€ čo je smiešna suma vzhľadom na kvality a obľúbenosť hry. Odporúčame promo video a následnú inštaláciu.

[app]com.ironhidegames.android.kingdomrush[/app]

Dirt Road Trucker

unnamed (4)

V tejto hre budete musieť so starými a hrdzavými nákladiakmi doviesť tovar do cieľového bodu po rôznych, nie zrovna rovných cestách. Samozrejme dôležitý je čas a to, aby ste po ceste nevytratili náklad. Svoje skóre si môžete porovnať s ostatnými „truckermi“ a vývojári sľubujú nové úrovne s najbližšou aktualizáciou.

[app]com.integer3d.dirtroadtrucker[/app]

Air Hockey Deluxe

unnamed

Keďže sme my aj naši západný bratia na MS v ľadovom hokej vypadli, vykompenzovať si to môžeme sami drsnou hokejovou hrou prst na prst na displeji Android tabetu alebo smartfónu. Podobných hier je v Play Store kopa, no táto patrí k špičke svojou hrateľnosťou, efektami a šiestimi rôznymi prevedeniami hracej plochy a pukov. Najzábavnejšia je samozrejme hra pre dvoch hráčov.

[app]com.play.airhockey[/app]

Balance Ball 3D

[fve]http://youtu.be/ZYC9nG-cvhM[/fve]

V tejto hre budete musieť dopraviť loptu do cieľovej oblasti, pričom budete musieť odhadnúť rýchlosť a chovanie, pretože fyzika úraduje v hre naplno. Čaká na Vás nespočetné množstvo levelov, v ktorých sa stretnete s prekážkami, nástrahami a rôznymi dráhami, poteší pekná grafika a pohodová hudba na pozadí, čo robí z tohto titulu oddychovú záležitosť.

[app]com.LevelZed.TheBallStoryFreeNoIAB[/app]

 zdroj: PlayStore