Úvod Aplikácie Stiahnite si fungujúci Facebook Home pre akékoľvek zariadenie

Stiahnite si fungujúci Facebook Home pre akékoľvek zariadenie

9

Áno, už to stihli. Vývojári na XDA-Developers včera v noci nespali a vďaka ich snahe Vám dnes môžeme napísať o verzii Facebook Home, ktorá funguje na väčšine zariadení. Či sa po prečítaní tejto informácie „zaksichtíte“ alebo potešíte je na Vás, každopadne Facebook Home je dostupný aj pre Vaše zariadenie. Zmeny, ktoré boli nutné prišli po tom, ako Facebook svoj nový launcher sprístupnil len pre HTC One, One X, One X+, Galaxy S3, Galaxy S4 a Galaxy Note 2.

Aplikácia bola sprístupnená ešte včera a ošiaľ, ktorý tento launcher spôsobil vyústil v 2000 hodnotení, ktoré sa momentálne pohybujú niekde na hranici 2 a pol hviezdičky. Návod na išntaláciu je naozaj jednoduchý. Odinštalujte si Facebook, ktorý máte nainštalované a stiahnite si nasledujúce .APK.

Nezabudnite si odinštalovať všetky Facebook aplikácie, ktoré momentálne používate. Ak Váš telefón prišiel s pred-inštalovaným Facebookom, tak si musíte rootnuť telefón.

  1. Rozbaľte si .rar súbory
  2. Nainštalujte com.facebook.katana, potom com.facebok.home
  3. Nainštalujte com.facebook.orca.apk
  4. Užívajte v zdraví :)

Teraz keď ste už vyskúšali Facebook Home aj na svojom zariadení, čo naň hovoríte? Je pre Vás sklamaním alebo sa Vám celkom pozdáva? Dajte nám vedieť v komentároch!

Zdroj: XDA-Developers