Úvod Dohady Je toto prototyp Galaxy Note 3? Nepodobá sa na žiadne iné Samsung...

Je toto prototyp Galaxy Note 3? Nepodobá sa na žiadne iné Samsung zariadenie

8

Na internete sa len pred pár dňami objavila informácia o tom, že Samsung Galaxy Note 3 možno nebude vyzerať tak, ako Galaxy S4. Teraz sa na Twitteri objavili fotky nového zariadenia od Samsungu, ktoré disponuje badateľne rozdielnymi dizajnovými črtami.

Ak ste v Android komunite už nejaký ten piatok, tak si pravdepodobne uvedomujete situáciu okolo špekulácie. Nie všetky sa totiž naplnia, no to neznamená, že toto zariadenie nie je skutočné. Môže ísť o nový telefón s OS Tizen, či dokonca o zariadenie, ktoré vôbec nepochádza od Samsungu.

gn3-1

Dizajn zariadenia na fotkách je síce rozdielny od najnovších Samsung zariadení posledných rokov, no rozhodne nie je unikátny, keďže disponuje črtami Lumia zariadení.

gn3-2

Mohlo by ísť o prototyp Samsung Galaxy Note 3? Ide rozhodne o výbornú otázku, keďže dizajnový jazyk zariadení od Nokie je braný ako jeden z tých najlepších. Na túto otázku však momentálne nemáme odpoveď. Neprehliadnite však malý otvor na spodnej časti zariadenia, ktorý by mohol byť určený pre S Pen. Kto vie, všetko sú to zatiaľ dohady.

Čo si o nových fotkách myslíte Vy? Privítali by ste nový dizajn alebo ste s terajším výzorom Samsung zariadení spokojní?

Zdroj: SamMobile via AndroidAuthority