Úvod Dohady Prípravy LG Optimus G2 sú v plnom prúde, dostupný bude už v...

Prípravy LG Optimus G2 sú v plnom prúde, dostupný bude už v Q3

0

Podľa šéfa mobilného marketingu, Wona Kima LG pracuje na nástupcovi obľúbenej vlajkovej lodi Optimus G, čo by znamenalo, že by smartphone mohol byť predstavený už v auguste alebo septembri, pravdepodobne na IFA 2013 v Berlíne. Predávať by sa mohol začať už v októbri, s rezervou pred vianočnými sviatkami, čo by bolo od LG veľmi rozumné.

Podľa LG bude mať nová vlajková „niečo iné a niečo unikátne,“ okrem toho by mala byť dostupná s 5 palcovým displejom, čo je jasným znakom toho, že pôjde o priamu konkurenciu Galaxy S4.

LG má šesť mesiacov na to, aby predstavenie a následné spustenie predaja naplánovali čo najlepšie a vyhli sa tak napríklad problémom, ktorými si musel prejsť HTC One. Za zmienku stojí aj fakt, že kým LG stihne predstaviť ich vlajkovú loď, Samsung už bude pripravovať predstavenie ich nového tabletofónu v podaní Galaxy Note III.

Minulý rok sa to LG podarilo a ich vlajková loď, ktorá prešla metamorfózou a stal sa z nej Nexus 4 vo svete slávila veľký úspech.

LG sa pomaly ale isto začína hýbať smerom vpred a aj keď zatiaľ ani zďaleka nepredáva toľko zariadení ako Samsung, je pekné vidieť, že sa snažia. Verím, že kórejskej spoločnosti sa podarí naplniť ich predpoklady, ktoré mimo iného zahrňujú predaj 45 miliónov smartphonov.

Zdroj: Engadget via UnwiredView