Úvod Dohady Objavili sa informácie o novom mid-range HTC smartphone s UltraPixelovým fotoaparátom

Objavili sa informácie o novom mid-range HTC smartphone s UltraPixelovým fotoaparátom

0

Pred pár dňami sme Vám dali vedieť o mid-range zariadení pod krycím názvom HTC M4, ktoré sa malo podobať na HTC First, no prísť malo bez pred-inštalovaného launcheru Facebook Home. Teraz sa na internete vynorili informácie o tom, že v Číne toto zariadenie známe pod HTC606w prechádza posledným schvaľovacím procesom. Nie len, že ide o vylepšenú verziu HTC First, no ponúka dva reproduktory na prednej strane zariadenia ako aj zadný Ultrapixelový fotoaparát. Táto technológia umožňuje vstup väčšieho množstva svetla do senzoru, čo v konečnom zmysle zabezpečí krajšie fotky v situáciách s zhoršenými svetelnými podmienkami.

HTC 606w sa pýši 4.3 palcovým 720p displejom s nadpriemernou hustotou pixelov 342ppi a dvoj-jadrovým 1.2GHz procesorom. Smartphone však disponuje s 2GB RAM a 16GB vnútornou pamäťou, čo spolu s UltraPixelovým fotoaparátom vytvára veľmi peknú kombináciu. Chýbať nemôže ani 1.6MPx predný fotoaparát. Keďže ide o HTC zariadenie, pripraviť sa môžete aj na nemilé prekvapenia v podobe batérie, ktorá má nízku kapacitu 1,700mAh. Na zariadení beží Android 4.1.2, čo znamená, že záhadné zariadenie poskytne svojim majiteľom zážitok zo Sense 5.0.

[nggallery id=293]

O dostupnosti zatiaľ veľa nevieme. Zariadenie HTC 606w by malo byť dostupné v Číne a to už čoskoro, keďže testovaním prešlo bez problémov. Či sa dostane aj na európsky trh ostáva zatiaľ záhadou.

Zdroj: Digi. Tech via PhoneArena