Úvod Aplikácie Nové Android hry v Google Play: Overkill 2, Tiny Legends: Heroes a...

Nové Android hry v Google Play: Overkill 2, Tiny Legends: Heroes a Blendoku

0

Tak, ďalší pracovný týždeň je tu, no nezúfajte, prostredníctvom tohto článku vám totižto prinášame zopár noviniek v obchode Google Play, ktoré sa určite postarajú o to, aby ste si trošku spríjemnili už teraz nepríjemný pondelok. Z pomedzi, pomerne čerstvých, Android hier sme vybrali tri také, ktoré stoja aspoň za malý pohľad. Nájdete medzi nimi kúsky ako Overkill 2, Tiny Legends: Heroes a Blendoku. Všetky sú samozrejme dostupné zdarma, takže pondelková efektivita práce, či štúdia nebude ani dnes o nič lepšia.

Overkill 2

unnamed
Android hra Overkill 2 poteší srdcia najmä milovníkov akcie, adrenalínu, zbraní a poriadnych prestreliek. V jej obsahu nájdete cez 30 rôznych zbraní, ktoré je možné vylepšovať pre ľahšiu elimináciu virtuálnych nepriateľov. Všetko je navyše zabalené v peknom grafickom spracovaní, lahodným aj pre tie najnáročnejšie oči gejmera.

[app]com.craneballs.Overkill2[/app]

Tiny Legends: Heroes

unnamed-1
Medzi novinkami sa objavila aj Android hra v žánre RPG, nesúca názov Tiny Legends: Heroes, v ktorej je cieľom hráča poraziť zlo a jeho najväčšieho priateľa, Dark Lorda Necralisa. Počas nebezpečného príbehu sa vám tak do cesty postavia rôzne kreatúry a príšery, terorizujúce celú krajinu. Nastolenie poriadku a mieru už záleží len na vašich schopnostiach.

[app]com.trinitigame.android.tinylegendsheroes[/app]

Blendoku

unnamed
Blendoku, táto logická Android hra sa dobre postará o prevetranie mozgových závitov, aby ste do začiatku nového týždňa vstúpili dobre rozbehnutí. Princíp hry spočíva v kombinovaní a správnom zoradení farebných kociek podľa definovaných požiadaviek. Čo však stojí za povšimnutie je to, že v Google Play jej užívatelia venovali celkom slušné hodnotenie.

[app]com.lonelyfew.blendoku[/app]

Zdroj: Google Play Store via AndroidAndMe.com
Obrázok: Google Play Store