Úvod Aplikácie Citylife.sk: Všetko, čo sa deje v Bratislave pod jednou strechou

Citylife.sk: Všetko, čo sa deje v Bratislave pod jednou strechou

0

Na Google Play sa včera dostala nová a vcelku zaujímavá aplikácia webu citylife.sk, ktorý sa zaoberá kultúrnym dianím v Bratislave a okolí. Ak teda bývate v našom hlavnom meste alebo jeho okolí, poprípade sa tam chystáte zavítať, čítajte ďalej.

city21020

Doteraz bolo hľadanie toho, čo sa deje v Bratislave a kam vyraziť s partiou kamarátov, či svojim partnerom celkom zložitá záležitosť. Na pomoc však prišiel portál citylife.sk, ktorý zozbieral všetky dôležité udalosti a roztriedil ich do kategórií. Vďaka tomuto prístupu majú všetci rýchly prístup k tomu, čo ich baví.

1 2

Aplikácia citylife.sk ponúka feed odporúčaných udalostí, ktoré sú rozdelené do niekoľkých kategórií, ako napríklad koncerty, festivaly, filmy, výstavy, divadlá, party, či akcie pre deti. Vďaka tejto kategorizácii nebudete mať problém do pár sekúnd nájsť inšpiráciu na Váš voľný večer, či deň s rodinou.

3 4 5 6

Aby toho nebolo málo, aplikácia ponúka aj pridávanie podujatí medzi svoje obľúbené a tak si vytvoríte vlastný zoznam, podľa toho, čo Vás najviac zaujalo. Ako čerešničkou na torte je príjemný a hlavne intuitívny dizajn, s ktorým sme počas testovania nemali žiaden problém. Aplikácia sa teda vydarila a my môžeme skonštatovať, že by sme radi videli viac podobne kvalitných slovenských aplikácií.

[app]sk.citylife.androidapp[/app]

Zdroj: Google Play