Úvod Aplikácie Prvý pohľad na čisto nový Obchod Google Play 4.0 s novým...

[Video] Prvý pohľad na čisto nový Obchod Google Play 4.0 s novým dizajnom

4

Väčšina z nás bežne používa verziu Google Play Obchodu 3.10.14, no vyzerá to tak, že sa pripravuje úplne nový dizajn, ktorý sa podobá na kartičky a nesie označenie 4.0.16. Ako som už spomenul, nový Google Play vyzerá tak trochu inak, aspoň pre mňa pôsobí čistejšie, keďže je viac ladený do holo prostredia.

noovygoogleplay

Jedna z najväčších zmien (mimo toho, že ide o úplne nový dizajn) je absencia obrazovky „Prijať a prevziať“ v ktorej ste museli potvrdiť, že si aplikáciu skutočne chcete stiahnuť. V novej verzii len kliknete na inštalovať a aj naďalej ostanete na obrazovke s informáciami o aplikácii. Už nás teda Google nebude otravovať s tlačidlom „Pokračovať v nákupe“. Okrem toho sa zmenila aj možnosť automatickej aktualizácie, ktorá je teraz nastavená na automatické aktualizovanie s možnosťou zmeniť túto možnosť na „Automaticky neaktualizovať“.

novygoogleplay

Nižšie nájdete video od redaktora zo servera Droid-Life, ktorému sa podarilo získať prístup k novej verzii. Verím, že na aktualizáciu Google Play nebudeme čakať príliš dlho, maximálne do Google I/O, keď bude predstavená spolu s Android 5.0 Key Lime Pie. Čo na to hovoríte Vy? Páči sa Vám alebo ste spokojnejší s aktuálnou verziou?

[youtube]3VL-R4RPx3Q[/youtube]

Zdroj: Droid-Life via Phandroid