Úvod Zaujímavosti Pozrite sa na čínsku kópiu smartfónu HTC One za €156, ktorá nesie...

Pozrite sa na čínsku kópiu smartfónu HTC One za €156, ktorá nesie názov HDC One

2

华信HX9299A-4_副本Zdá sa vám cena za čerstvú Android novinku HTC One príliš veľká? Chcete sa ale poriadne pochváliť medzi priateľmi a trošku ich potrolliť? Máte potom možnosť zaobstarať si, na prvý pohľad takmer identickú, čínsku kópiu novej vlajkovej lode od spoločnosti HTC z unlockedphoneandroid.com. A aby nebolo okopírovaného málo, tak tento šikovný klon smartfónu One, ktorý je dostupný za približne 156 EUR, nesie navyše aj neoriginálny názov HDC One. Ak vás zaujímajú technické špecifikácie, čítajte ďalej.

Výrobca HDC myslel popri kopírovaní dizajnu smartfónu One aj na výkon, čo sa odrazilo na použití 4-jadrového procesoru MTK6589 s frekvenciou 1.2GHz. Tomu navyše robí spoločnosť grafický procesor PowerVR SGX 544, 4GB internej pamäte, 1GB RAM, 4.7-palcový IPS displej s rozlíšením 1280×720 pixelov (+ GPS, WiFi, Bluetooth 2.0) a operačný systém Android 4.1. Na vytváranie foto-momentov alebo videí, má užívateľ k dispozícii 8MPx hlavný a 2MPx predný fotoaparát/kameru.

Nepotešíme ale nadšencov hliníku, pretože kryt smartfónu HDC One pozostáva z plastového materiálu, na niečom sa šetriť predsa muselo. Na svoje si ale prídu majitelia SIMkariet od viacerých operátorov, pretože ako aj iné čínske smartfóny, tak aj tento okopírovaný kúsok (podľa informácií na unlockedphoneandroid.com) ponúka možnosť používania dvoch SIMkariet. Viac detailov si môžete pozrieť priamo v ponuke e-obchodu unlockedphoneandroid.com alebo na webovej stránke chinaandroidmall.com, kde nájdete viacero fotiek HDC One.

Nevieme ale, o akú kvalitu sa pri tomto produkte jedná, takže ak sa niekto rozhodne HDC One objednať, koná tak na vlastné triko a nemusí byť zrovna najspokojnejší zákazník.

Snímka obrazovky 2013-03-30 o 14.00.21Doba dodania tovaru z unlockedphoneandroid.com

Zdroj: chinaandroidmall.comunlockedphoneandroid.com
Foto: chinaandroidmall.com