Úvod Novinky Google Nexus 10 už v predaji aj na Slovensku!

Google Nexus 10 už v predaji aj na Slovensku!

18

Prvý desať palcový tablet od Google, ktorý bol predstavený ešte v novembri minulého roka sa konečne objavil aj na Slovenskom trhu, no s cenovkou, ktorá mnohých sklame. Tablet, ktorý svojou veľkosťou a hlavne svojím úžasným displejom s rozlíšením 2560 x 1600 priamo konkuruje iPad-u od Apple sa v e-shope MP3.sk objavil za cenu €611,99.

Neprehliadnite: Video + písaná recenzia Nexus 10

Nexus10-033

Google Nexus 10 32GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Nexus 10 je ako som už spomenul prvý a zatiaľ jediný 10 palcový tablet, ktorý Google predstavil po Nexus 7. Hlavným predajným bodom je samozrejme jeho displej, no tak isto aj jeho software, ktorý je čistý, nepoškvrnený Android. To znamená, že sa môžete tešiť na časté aktualizácie. Momentálne tablet beží pod taktovkou Android 4.2.2, no už v máji by sa to malo zmeniť na Android 5.0 Key Lime Pie. Ak teda bažíte po najnovšej verzii Androidu a rozhodli ste sa, že chcete 10 palcový tablet, toto zariadenie je ako stvorené pre Vás.

nexus10mp3

Cena je to teda poriadna, v porovnaní s Google Play vo vybraných krajinách ide približne o €165 rozdiel. Ak ste však na Nexus 10 čakali, túžite po ňom a €165 nie je pre Vás veľkou zábranou, rozhodne si tablet zaobstarajte.

nexus10playstore

Osobne používam Nexus 10 každý deň a nemohol by som byť spokojnejší. Po zakúpení puzdra, pomocou ktorého si ho viem postaviť na stolík vedľa monitora a tak pohodlne pozerať napríklad film alebo seriál počas toho ako pracujem je na nezaplatenie. Na všetko ostatné je tu Mastercard, ktorý Vám v tomto prípade bude musieť pomôcť s kúpou 32GB verzie.

Dajte nám vedieť, či Vás tablet zaujal a či Vás naopak odradila jeho cena.

Zdroj: MP3.sk, Google Play