Úvod Novinky Android Zjednotí Google platformu pre správy?

Zjednotí Google platformu pre správy?

0

Screenshot, ktorý nájdete nižšie je veľmi zaujímavý. Síce na ňom nie je Android, no vyobrazuje niečo úžasné. Na internet ho nahral vývojár François Beaufort. Ide o screenshot z Chrome OS s novým systémom upozornení a čo je ešte zaujímavejšie, na ploche sa nachádza nová ikonka Google aplikácie, ktorú sme doteraz ešte nevideli. Celý systém by sa mal volať „rich notifications“, teda „bohaté/plné upozornenia“, ktoré v jednom stĺpčeku zobrazujú upozornenia z Google+ a iných aktivít v dizajne, ktorý sa nápadne podobá tomu, na ktorý sme zvyknutí z Google Now. Ak si pozorne prezriete spodnú lištu, na pravo od ikonky pre Google Drive spozorujete novú ikonku aplikácie, ktorú zatiaľ nepoznáme.

zjednotenespravy

Tento screenshot nás privádza k niekoľkým otázkam. Pracuje Google na novom systéme upozornení? Pôjde len o Chrome OS alebo pôjde aj o iné služby? Čo Android? Ide o zjednotené správy od Google?

Dajte nám vedieť čo si myslíte a čo by ste od Google najradšej videli Vy. Za redakciu môžem povedať, že aj napriek tomu, že Google Talk je skvelý pre jednoduchý chat, radi by sme videli prepracovanejšiu verziu, či už na Android ako aj na PC. Spojte to s SMS a máte perfektnú kombináciu služieb v jednom balíčku.

Zdroj: +François Beaufort via AndroidCentral