Úvod Aplikácie Veľký výber najlepších galérií a prehliadačov fotiek pre tablety

Veľký výber najlepších galérií a prehliadačov fotiek pre tablety

0

Keď som si kúpil tablet, bol som nadšený. A nadšený som dodnes, keďže mi pomáha ako pri práci, štúdiu, tak aj pri situáciách, kedy by som sa normálne nudil. Tablet je jedno zo zariadení, ktoré boli akoby stvorené pre prezeranie fotiek. Problém s malým displejom už neexistuje, čo potvrdila dokonca aj moja babička, ktorá nemala problém so žiadnou fotkou.

Poďme sa teda pozrieť na aplikácie, ktoré Vám pomôžu s prehliadaním fotiek. Vyberať budeme z Google Play a to z aplikácií, ktoré boli navrhnuté s tabletami v mysli.

QuickPic

quickpic

QuickPic je aplikácia, ktorá je elegenantná, rýchla a plná funkcií. Dokáže prehrať video, otáčať obrázky podľa toho ako držíte zariadenie, skrývať priečinky pomocou hesla, logicky zoradiť fotky, či dokonca použiť hardwarovú akceleráciu, aby boli prechody čo najjemnejšie.

Je celkom zvláštne, že takáto kvalitná aplikácia je v Google Play zadarmo. Ak by ste chceli veľký výkon, obrovský arzenál funkcionality a prepracované užívateľské rozhranie, zamierte do Google Play a stiahnite si QuickPic.

[app]com.alensw.PicFolder[/app]

Photo Gallery (Fish Bowl)

Aj napriek tomu, že sa mi nepáči meno tejto aplikácie, mám ju celkom rád. Fish Bowl je po žiabre naplnená parádnymi funkciami ako možnosťou označiť si albumy ako obľúbené a tak k ním získať rýchly prístup, krásne a responzívne animácie a dokonca aj vyhľadávanie, ktoré funguje prekvapivo výborne!

S Fish Bowl sa budete môcť pohrať s kvalitou fotiek pre zobrazenie, zdieľanie alebo použitie ako fotky pre tapetu Vášho zariadenia. Na užívateľské rozhranie sa príjemne pozerá a je veľmi pekne usporiadané. Spomenul som už, že je zadarmo?

[app]com.littlefatfish.photo[/app]

Monte Gallery – Image Viewer

monte

Hľadáte sviežu, novú galériu pre prehliadanie fotiek a obrázkov, ktoré máte na zariadení? Mali by ste vyskúšať nový prírastok pod názvom Monte Gallery. Táto galéria je totiž plná vychytávok ako skryté priečinky, zámok na samotnú aplikáciu, zobrazenie EXIF informácií, kopírovnaie a prenášanie, a oveľa, oveľa viac, všetko zabalené do pekného užívateľského rozhrania.

To však nie je všetko. Táto galéria má do seba zabudovaný obsiahly program pre editáciu fotiek, ktorý Vám umožní nastaviť takmer všetko a obsahuje aj pár pekných filtrov alá Instagram. Vývojár si za aplikáciu pýta €1,02, čo je v porovnaní s funkciami, ktoré ponúka almužna.

[app]kr.co.itfs.gallery.droid[/app]

Vybral som pre Vás aj ďalšie tipy na galérie, ku ktorým už len doplním odkazy na Google Play. Snáď si vyberie každý, možností je neúrekom. Nezabudnite nám dať vedieť do komentárov, ktorú aplikáciu používate Vy!

F-Stop Media Gallery

f-stop

[app]com.fstop.photo[/app]

DayFrame

dayframe

[app]cloudtv.dayframe.beta[/app]

500px

500

[app]com.fivehundredpx.viewer[/app]

Brilliance Tablet Edition

brilliance

[app]com.brilliancemobility.tablet[/app]

Glimmr, for Flickr

glimmr

[app]com.bourke.glimmr[/app]

DroidIris+

droidiris

[app]org.droidiris.plus[/app]

Pictarine: Your Social Photos

pictarine

[app]com.pictarine.android[/app]

Ak by ste mali tipy na aplikácie týkajúce sa galérií a práce s fotkami, tak sem s nimi, radi sa o nich dozvieme my, tak ako aj ostatní.