Úvod Novinky Sony Xperia Z: Dostupnosť od 21. februára v Nemecku

[Aktualizácia] Sony Xperia Z: Dostupnosť od 21. februára v Nemecku

0

Podľa informácií nemeckého technologického portálu tabtech.de, má byť očakávaný Android smartfón Sony Xperia Z dostupný už od 21. februára v Nemecku. Nedávno sme však priniesli správu aj o jeho súrodencovi Xperia ZL, ktorý zákazníci dostanú k dispozícii pravdepodobne až v mesiaci Apríl, model Xperia Z si tak budú môcť zakúpiť o podstatne kratší čas za predbežnú cenu približne 600 Euro.

Viac informácií o Sony Xperia Z a ZL nájdete tu

Android smartfón Sony Xperia Z, novinka s obrovským displejom a elegantnými krivkami, bol oficiálne predstavený nedávno na podujatí CES 2013, kde strhol obrovské množstvo pozornosti novinárov a neskôr aj Android fanúšikov, netrpezlivo čakajúcich na ohlásenie dostupnosti tohto modelu v obchodoch.

Sony Mobile DE stránka pre fanúšikov na Facebook-u pridala tento týždeň fotografiu Xperia Z s popisom, v ktorom je spomenutý dátum 21. februára, teda deň kedy dostanú nemeckí spotrebitelia možnosť zaobstarať si smartfón Sony Xperia Z v originálnom Sony obchode, nachádzajúcom sa v Berlíne. O dostupnosti v iných krajinách zatiaľ nevieme oficiálne nič, no podobný krok sa predpokladá v adekvátnom čase aj v iných európskych krajinách, pretože nadchádzajúce podujatie MWC 2013 odhalí opäť zopár noviniek od konkurencie.

Aktualizácia: Internetový obchod www.mp3.sk má smartfón Sony Xperia Z zaradený už v ponuke, s dostupnosťou od 22.2. 2013.

Brúsi si tu niekto zuby na niektorú z Xperia noviniek od Sony?

Zdroj: tabtech.de via gsmarena.com
Foto: facebook.com