Úvod MWC 2013 Sony na podujatí MWC pravdepodobne predstaví novinku strednej triedy

Sony na podujatí MWC pravdepodobne predstaví novinku strednej triedy

0

Pri pohľade späť na podujatie CES v Las Vegas sme sa okrem predstavenia špičkovej Xperie Z dočkali aj vyjadrení predstaviteľov spoločnosti Sony Mobile, ktorí nás ubezpečili, že do budúcnosti sa už nebudú zaoberať výrobou a vývojom lacných smartfónov ale zamerajú sa na zariadenia vysokej a strednej triedy.

Sony-Xperia-SP-v-Xperia-V-1

Vyzerá to, že po Xperia Z zariadení už prišiel čas ukázať aj niečo zo spomínanej strednej kategórie a ideálne na to bude práve podujatie Mobile World Congress v Barcelone už za pár dní. Nové zariadenie by malo niesť názov Xperia SP (na obr. vľavo), ktoré bude mať 4,6 palcový displej, dvojjadrový procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro s taktom na 1,7 GHz, 8 Mpix fotoaparát a 8 GB vnútornej pamäte. Podpora miroSD kariet je samozrejmosťou. Nová Xperia bude mať hliníkové telo, no zadný plastový kryt sa jej nevyhne.

Vyzerá to na slušný kus hardvéru a v prípade nastavenia prijateľnej ceny by si zariadenie našlo určite svoju klientelu. Krajšie fotky a viac informácii sa dozvieme až na podujatí MWC.

zdroj: talkandroid.com