Úvod Novinky Samsung Galaxy S2 Plus: Vo Fínsku už v predaji za €378

Samsung Galaxy S2 Plus: Vo Fínsku už v predaji za €378

0

Samsung v posledných pár mesiacoch predstavil niekoľko zariadení, ktoré by sa dali zaradiť do strednej výkonnostnej triedy. Ak ste si však vyhliadli práve tento model, tak pre Vás máme dobré správy, ktoré prichádzajú zo severného Fínska.

Fínsky predajca gigantti.fi začal predávať Samsung Galaxy S2 Plus za €378. Na predaj je momentálne len tmavo-modrá verzia, ktorú by už budúci mesiac mala nasledovať biela verzia.

Samsung Galaxy S2 Plus je poháňaný dvoj-jadrovým 1.2GHz procesorom Broadcom BC28155 s grafickým čipom VideoCore IV. Zvyšok špecifikácií je v úrovni strednej výkonnostnej triedy a teda 4.3 palcový Super AMOLED Plus displej s rozlíšením 800 x 400, 1GB RAM, 8GB vnútornej pamäti, microSD slot, 8MPx zadný fotoaparát, 2MPx predný fotoaparát, 1,650mAh baterka a Android 4.1.2 Jelly Bean.

Po tom ako sa pozriete na špecifikácie si možno veľa z Vás uvedomí, že hlavným predajným bodom tohto zariadenia je fakt, že na ňom beží Android 4.1.2 Jelly Bean. A nemýlite sa, je to tak. To by sa však malo zmeniť s príchodom aktualizácie na Android 4.1 Jelly Bean na Samsung Galaxy S II, ktorá by mala prísť už v marci.

Zdroj: SamMobile via AndroidAuthority