Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 25.

Piatková porcia Android aplikácií 25.

0

Keďže sa nám pomaly ale isto blíži víkend, spríjemniť Vám ho môže pár kúskov z obchodu Google Play Store, ktoré sme zhromaždili do dnešného výberu. Hneď v úvode nájdete dve veľmi vydarené hry, ďalej niečo na fotenie zážitkov, rozšírenie „vyjadrovačov emócii“ v messenger aplikáciach, ale nechýbajú ani dva užitočné nástroje na poznámky, ktoré Vám len tak neujdú z očí, či aplikácia na push prenos súborov. Dizajnový výstrelok v podobe Live Wallpaper aplikácie je samozrejmosťou.

 

Clear Vision 2

unnamed Populárna hra Clear Vision sa dočkala pokračovania a aj v tomto prípade sa ocitnete v koži nájomného vraha, ktorý bude musieť plniť „likvidačné“ úlohy svojou odstrelovacou puškou. Grafika zostala v typickom stickman štýle kde na Vás čaká 25 misií so stúpajúcou náročnosťou. Vaša optika tak bude časom čeliť vetru, veľkej vzdialenosti alebo občas použijete ako vražednú zbraň kameň alebo auto. Samotné zbrane si budete postupne kupovať za krvavo zarobené peniaze. Hra v plnej verzií stojí 0,79 €, čo je za takýto titul primerané a samozrejme si najskôr môžete skúsiť aj obmedzenú free verziu.

[app]air.dpflashes.clearvision2free[/app]

[app]air.dpflashes.clearvision2[/app]

Bert On Mars

[youtube]8OC_GgvNoHM[/youtube]

V tejto skvelej „behačke, skákačke“ sa ocitnete v roli Berta na planéte Mars, ktorý musí uniknúť život ohrozujúcim situáciam a následne nájsť svoju rodinu, ktorá sa stratila v širokom vesmíre. Berta ovládate pomocou joysticku a tlačidiel na displeji, pričom budete musieť skákať, kĺzať sa, strielať a niekedy všetko naraz. Ďalej na Vás čaká 8 druhov nepriateľov, 20 misií a hviezdičkový systém odmeňovania.

[app]mominis.Generic_Android.Bert_On_Mars[/app]

 

Split Camera: Photo Stories

unnamed (3) Pomocou tejto jednoduchej aplikácie dokážete vytvárať krátke príbeh prostredníctvom až piatich fotografií, kde môžete následne pridať rôzne efekty, text a zachytiť tak zaujímavým spôsobom situácie vo svojom voľnom čase, práci alebo v škole. Ak niekoho takto zvečníte samozrejmosťou je zdieľanie cez všemožné služby od Facebooku cez maily až po Twitter a podobne.

[app]com.slingshot.split.pic.cam[/app]

 

Smileys for WhatsApp

unnamed Ak sa Vám v azda najpopulárnejšej messenger aplikácii máli množstvo smajlíkov, ikon a obrázkov, mali by ste si nainštalovať túto aplikáciu. Obsahuje obrovské množstvo originálnych smajlov, obrázkov z filmov a tých, ktoré poznáme hlavne zo sociálnych sietí. Nechýbajú ani tie najpopulárnejšie a to meme ksichty. Aj keď má aplikácia primárne v názve WhatsApp, obrázky je možné odoslať klasicky zdieľaním cez akýkoľvek messenger alebo si ich uložiť do galérie.

[app]com.androidsx.smileys[/app]

 

Notification Memo

unnamed

 

Evernote a podobné aplikácie na ukladanie a písanie poznámok sú síce fajn, ale čo keď potrebujete niečo naozaj promptne vytvoriť a hlavne nezabudnúť na to. Najlepším riešením ako nechať údaj v mysli je nechať ho na očiach. Preto sa vami uložené quick poznámky usadia v oznamovacej lište, kde jedným klikom vytvoríte poznámku, pridáte jej farbu a máte istotu, že nezabudnete dôležitú adresu alebo kúpiť mlieko.

[app]dk.nicolai.buch.andersen.memo[/app]

 

PushBullet

unnamed (1)

PushBullet veľmi šikovná služba, pomocou ktorej si do zariadenia “pretlačíte” (push) text, odkazy, súbory a ďalšie veci priamo z Chrome do Vášho telefónu. Ak poznáte Chrome to Phone, tak toto je verzia, ktorá je na práškoch. Prednedávnom vývojár PushBullet vydal oficiálne API, čo by mohlo znamenať, že vývoj okolo tejto aplikácie znovu začne napredovať.

[app]com.pushbullet.android[/app]

 

Ubuntu Live Wallpaper Beta

unnamed (2) Ak nás čítate pravidelne, určite ste pred pár dňami postrehli predstavenie OS Ubuntu pre tablety. Pokiaľ sa Vám pozdával dizajn prostredia Ubuntu, priblížiť sa k nemu môžete bezplatným živím pozadím v práve takomto štýle. Pozadie je navyše funkčné tým, že ukazuje čas. Stále je však v beta verzii, takže nemusí fungovať na niektorých zariadeniach, je to však skôr výnimkou ako pravidlom.

[app]net.kivano.ubuntulwp[/app]