Úvod Zaujímavosti Neo N003: Android smartfón s 13MPx foťákom, 4-jadrovým CPU a 5.3-palcovým displejom...

Neo N003: Android smartfón s 13MPx foťákom, 4-jadrovým CPU a 5.3-palcovým displejom len za $160

4

Videli ste už zopár čínskych smartfónov, ktoré disponovali až neuveriteľnými špecifikáciami a boli pritom dostupné na trhu len za pár drobných? Ak nie, tu máte jeden z príkladov, že aj za 160 amerických dolárov (1000 Yuan) sa dá, resp. bude sa dať zaobstarať mobilné zariadenie s operačným systémom Android, 5.3-palcovým 720p HD displejom, 4-jadrovým MediaTek MT6589 procesorom, batériou s 3.300mAh kapacitou a 13MPx fotoparátom. Zoznámte sa teda prosím s modelom N003 od čínskeho výrobcu Neo, ktorý ešte nebol oficiálne predstavený, vychádzame zatiaľ len z pravdepodobne uniknutých infošiek od zahraničných zdrojov gizchina.com a unwiredview.com.

Android smartfón Neo N003 je ale dizajnovo až príliš nápadný (foto hore), na prvý pohľad si ho totižto môže niekto menej skúsený pomýliť s Galaxy Note 2 od Samsungu. Oficiálne by mal byť uvedený na trh v mesiaci Marec, no zákazníci si ho môžu zakúpiť len v Číne, kto by sa predsa chcel handrkovať po súdoch?

Viete si však predstaviť, aký rozruch by spravil smartfón s takouto cenou a špecifikáciami na našom trhu? Ja osobne áno, určite by sme sa nevyhli občianskej vojne o skladové zásoby.

Zdroj: gizchina.comunwiredview.com via androidcommunity.com
Foto: gizchina.com