Úvod MWC 2013 MWC 2013: Čo očakávať, na čo sa pripraviť a čoho sa obávať

MWC 2013: Čo očakávať, na čo sa pripraviť a čoho sa obávať

0

Mobile World Congress, každoročná udalosť, ktorá sa koná v Barcelone je najväčším stretnutím mobilných priaznivcov z celého sveta. Tento ročník nebude výnimkou a očakáva sa predstavenie niekoľkých zaujímavých kúskov, takže si poďme zhrnúť, na čo všetko sa môžeme tešiť.

Asi najvyššie na našom zozname je Samsung Galaxy Note 8.0. Predpokladá sa, že ho Samsung predstaví, no čo je celkom zvláštne je to, že Samsung nemá naplánovanú žiadnu tlačovú konferenciu. Nechce sa nám veriť, že by takéto očakávané a dôležité zariadenie predstavil len tak. Okrem toho by sa mohla objaviť aj nová séria Galaxy Tab tabletov.

mwc2013

HTC bude bez debaty predvádzať svoj novo-predstavený HTC One, o ktorom sme Vás informovali vo viacerých článkoch. LG má predstaviť niekoľko produktov, no najviac sme zvedaví na 5.5 palcový LG Note 2, teda LG Optimus G Pro. Nvidia bude pravdepodobne predvádzať nový Tegra 4i procesor (na svojej referenčnej platforme Phoenix). Huawei a ZTE plánujú tlačové udalosti, kde predstavia niekoľko nových zariadení. Zabudnúť nemôžeme ani na Asus, ktorý podľa svojho nového traileru predstaví novú sériu Transformer tabletov.

Budúci týždeň bude veľmi zaujímavý a už sa nevieme dočkať, čo všetko sa nakoniec predstaví a či sa objavia aj nejaké prekvapenia alá Nvidia Shield na CES 2013.

Čo je však dôležité pre našich čitateľov je to, že celú udalosť budeme intenzívne pokrývať každý deň, takže si nás nezabudnite naladiť. Mobile World Congress 2013 začína už 25. februára a končí 28. februára. Je však dosť možné, že predstavovanie nových zariadení začne už skôr, tak ako tomu bolo v prípade CES 2013.

via AndroidPolice