Úvod MWC 2013 Menej utopených smartfónov! Liquipel ide na globálny trh, vďaka novým licenciám

Menej utopených smartfónov! Liquipel ide na globálny trh, vďaka novým licenciám

5

Spoločnosť Liquipel, stojaca za rovnomenným produktom schopným chrániť elektronické zariadenie (smartfón) pred nepriaznivými účinkami tekutín, potešila spotrebiteľov prehlásením na podujatí MWC 2013, že ide ponúkať svoje služby a výrobky aj na globálny trh, vďaka novým licenciám. Čo to teda znamená? Možnosť vylepšiť si svoje mobilné zariadenie o vode-odolnú vlastnosť, chrániacu drahocennú hračku pred nešikovnými rukami.

Noví držitelia licencií v Japonsku, Saudskej Arábii, Spojených Arabských Emirátoch, Katare, Rusku, Uzbekistane, Turecku a Južnej Afrike rozšíria používanie technológie Liquipel v roku 2013.

„Sme veľmi nadšení, že môžeme priniesť výhody Liquipel-u 2.0, super-hydrofóbnej nanotechnológie, na globálny trh prostredníctvom nových licencií.“

Danny McPhail – Spoluzakladateľ a šéf vývoja produktov v Liquipel

Produkt Liquipel predstavuje formuláciu a špeciálny proces, cez ktorých keď prejde napríklad smartfón, stane sa tak z neho odolný „tank“ voči tekutinám. Ide ale o nanotechnológiu, čo znamená, že ak napríklad váš smartfón necháte prostredníctvom Liquipelu vylepšiť, nebudete voľným okom na ňom vidieť žiadnu vizuálnu zmenu, ale ak ho ošpliechate vodou, mal by vydržať dlhšie, ako smartfón bez tejto technológie. Viac detailov vo videu nižšie.

 

Zdroj: AndroidCentral.com
Foto: liquipel.com
Video: YouTube.com via AndroidCentral.com