Úvod Dohady LG Optimus G Pro: 5.5 palcov, Full HD displej, 3140mAh baterka a...

LG Optimus G Pro: 5.5 palcov, Full HD displej, 3140mAh baterka a microSD

3

Zatiaľ čo sa LG Optimus G predával u nás, v Číne a v USA, objavovali sa nenápadne špekulácie o jeho aktualizovanej verzii, Optimus G Pro. V Japonsku prednedávnom predstavili 5 palcový Full HD smartphone s 3,000mAh baterkou, a tentokrát tu máme ďalšiu špekuláciu. Jednať sa totiž má o model s 5.5 palcovým displejom.

optimusgpro

Dnes tu pre Vás máme fotku zariadenia, ktoré sa pravdepodobne už tento mesiac objaví na MWC 2013. LG Optimus G Pro bude musieť čeliť neúprosnej konkurencii zo strany Sony Xperia Z, HTC M7 a Galaxy S IV. Keď si však prečítate špecifikácie, vôbec to pre LG nemusí byť také zlé.

Čo by ste povedali na 5.5 palcový 1080 x 1920 Full HD IPS-LCD displej? Vôbec to nie je zlé, že? Pribaľte k tomu štvor-jadrový, 1.7GHz Snapdragon s LTE, 2GB RAM, 13MPx zadný fotoaparát, 2MPx predný fotoaparát schopný nahrávať 1080p video a máte úžasné zariadenie.

optimusgpro2

To najlepšie sme si však nechali na koniec. Päť a pol palcový Optimus G Pro bude podľa posledných informácií disponovať s obrovskou 3,140mAh baterkou, 32GB vnútornej pamäti a microSD slotom, ktorý podporuje microSD karty až do veľkosti 64GB.

Veľký palec hore za vypočutie mnohých prosieb, no pred tým, než sa začneme tešiť si radšej počkáme na oficiálne predstavenie. V špecifikáciách sme zahliadli aj zaujímavé spojenie nazvané „slim port“, ktoré kombinuje HDMI a RGB výstup.

Dobre informovaný zdroj dokonca zaslal obrázok, ktorý je pripravený pre kórejského operátora LG U+, kde je vidieť tenký rámik a úzke hardwarové tlačidlo pod displejom.

Čo si myslíte o Optimus G Pro? Aký máte názor na vlajkové lode, ktoré boli predstavené do dnešného dňa?

Zdroj PhoneArena