Úvod Zaujímavosti Čína už má údajne svoj klon smartfónu HTC One, nie je ním...

Čína už má údajne svoj klon smartfónu HTC One, nie je ním nikto iný ako GooPhone One

0

Klebety o údajnom Android smartfóne HTC One, ktorý ešte nebol ani oficiálne predstavený, pomohli šikovnému výrobcovi GooPhone zostrojiť vlastnú mobilnú mašinu.

Takáto „taktika“ ale nie je u tohto čínskeho výrobcu ojedinelá, podobné kroky podnikol aj pred predstavením iPhone 5 so smartfónom GooPhone i5, a aby to nebolo málo, podľa rôznych zdrojov sa dokonca aj vyhrážal, že ak príde na čínsky trh smartfón s podobným dizajnom (iPhone 5), ako má GooPhone i5, nebude sa strániť žalobe pre zákerné „kopírovanie“ zo strany kalifornského jabĺčka.

Čínsky klon zatiaľ neoficiálneho smartfónu HTC One, ktorý by mal už zajtra predstavený (19. februára 2013), dostal aj zaujímavý názov. Zoznámte sa teda, prosím pekne, s Android mašinkou GooPhone One (obrázok hore), určenou špeciálne pre čínskych spotrebiteľov.

Otázkou však teraz zostáva, či bude skutočný a originálny HTC One disponovať rovnakým, respektíve podobným dizajnom a názvom „One“. Ak sa všetko stane zajtra skutočnosťou, bol by príchod nového Android smartfónu od HTC, na trh v Číne, veľmi zaujímavý.

Zdroj: gizchina.com via cultofandroid.com
Foto: cultofandroid.com