Úvod Hry Android hra POU dostala aktualizáciu vďaka ktorej Pou začal rozprávať!

Android hra POU dostala aktualizáciu vďaka ktorej Pou začal rozprávať!

6

Pou je na naše prekvapenie veľmi úspešnou hrou, ktorá učarovala miliónov (seriózne, miliónom ľudí) po celom svete. Google Play ju zaradil do kategórie 10,000,000 – 50,000,000 stiahnutí, čo nám napovedá, že niečo na nej musí byť skutočne lákavé.

Rozhodol som sa ju teda nainštalovať a hrať. Okamžite som sa nostalgicky vrátil v čase do obdobia, keď som bol ešte malinký a všemožne som sa snažil udržať kuriatko na mojom tamagotchi nažive tak dlho, ako to len išlo.

Pou funguje na veľmi podobnom princípe s tým, že vývojár do hry zakomponoval všetky moderné vymoženosti ako mini-hry, ktoré sú prepracované ako graficky tak aj zvukovo.

Dnes sme tu však kvôli novej aktualizácii, ktorá okrem nových oblečení prináša aj pár nových funkcií ako napríklad Pou Store, nový „max“ lektvar, novú hru „Find Pou!“ a čo nás s priateľkou pobavilo asi najviac, funkciu, kde Vám Pou v „šmolkovskom“ hlase zopakuje všetko, čo mu poviete.

Takže, ak ste si hru ešte nezaktualizovali, zamierte do Google Play a spravte tak čo najskôr. Koľko z Vás tu hráva Pou? Som si istí, že to nehrá len nežnejšia polovica našej populácie! :)

[app rating=“9.6″]me.pou.app[/app]

Zdroj: Google Play