Úvod CES 2013 ScotteVest predstavil bundu budúcnosti a vyzerá ako z iného sveta

ScotteVest predstavil bundu budúcnosti a vyzerá ako z iného sveta [CES 2013]

3

Ľudia ešte neprestali špekulovať nad svojou budúcnosťou. Aká bude? Budeme jazdiť na vznášajúcich sa autách? Budeme cestovať po vesmíre ako teraz cestujeme po okrese? Žiadna z týchto vecí sa tak skoro nestane, no viete čo? Kúsok budúcnosti tu pre Vás mám už dnes.

Veľké spoločnosti ako Google sa už niekoľko mesiacov snažia pretlačiť koncept telefónov a technológií, ktoré si môžeme obliecť. Jednou takou je aj bunda budúcnosti, ktorá je sofistikovane nápomocná.

Pozrite sa aký koncept bundy navrhol ScotteVest. Áno, na videu sú iPady a iPhony, no tie sa veľmi jednoducho dajú vymeniť za Android zariadenia.

[youtube]b7o28Hss0D4[/youtube]

Tento kúsok odevu sa volá TEC (Technology Enabled Clothing) Jacket 2.0. Disponuje možnosťami aké sme v oblečení doteraz nevideli ako napríklad vstavené reproduktory, mikrofóny, ktoré potláčajú hluk, antény, ktoré zvyšujú signál, ohybné batérie, solárne panely a dokonca aj displej na rukávoch. Nestačí Vám to? Pridajte k tomu vyhrievanie a pre zimu je to nástroj ako stvorený.

Ide však len o koncept a tak nečakajte žiadne informácie o dostupnosti a cene. Čo si o takejto bunde myslíte Vy? Je to budúcnosť? Páči sa Vám?

Zdroj: AndroidPolice