Úvod Dohady Samsung Galaxy S IV: Prebiehajú veľké prípravy, očakáva sa predaj až 10...

Samsung Galaxy S IV: Prebiehajú veľké prípravy, očakáva sa predaj až 10 miliónov kusov každý mesiac

1

Samsung na jar 2013 predstaví svoju novú vlajkovú loď, Samsung Galaxy S IV a nemám ani najmenšie pochybnosti o tom, že by sa nepredával. Kým sa to však nestane a Samsung skutočne nepredstaví ich nové zariadenie, našou jedinou úlohou je zbierať informácie a lepiť ich dokopy aby sme mali väčší a ucelenejší obraz.

Presne to sa udialo dnes, keď sme z juho-kórejskej publikácie pod názvom Money Today dozvedeli, že Samsung sa pripravuje na obrovské predaje Galaxy S IV. Očakávajú totiž, že sa ich predá až 10 miliónov kusov každý mesiac! To, na koľko mesiacov po sebe toto očakávajú zatiaľ nevieme, no Money Today tvrdí, že Samsung podpísal so svojimi výrobcami zmluvu, v ktorej si každý mesiac objednal až 10 miliónov komponentov pre svoj Galaxy S IV.

galaxys4

Či ide o pravdivé prehlásenie zatiaľ nevieme, no také vysoké predaje by z Galaxy S IV spravili najpopulárnejšie Android zariadenie histórie. Samsung predal po 40 miliónov kusov z Galaxy S II a Galaxy S III smartphonov a predpokladáme, že predaje Galaxy S III ostanú silné aj naďalej.

Money Today okrem toho dokonca tvrdí, že Samsung má v pláne tento rok predať až 500 miliónov kusov telefónov. Záležať si dajú aj na svojich tabletoch, keď by mali vyrobiť 7, 8, 10, 12 a aj 14 palcové modely.

Zdroj: Money Today via PhoneArena