Úvod Novinky Samsung Galaxy S Advance i9070 dostáva aktualizáciu na Android 4.1.2 Jelly Bean

Samsung Galaxy S Advance i9070 dostáva aktualizáciu na Android 4.1.2 Jelly Bean

24

Ešte v novembri sme Vám dali vedieť o tom, že Samsung Galaxy S Advance i9070 dostane Jelly Bean niekedy v januári. Samsung dodržal svoje slovo a tak začal svoje zariadenia pomaly ale isto aktualizovať, no zatiaľ len v Rusku.

Podľa posledných správ táto aktualizácia prináša Android 4.1.2 Jelly Bean spolu s najnovším TouchWiz Nature UI. Aktualizácia sa dá stiahnuť cez Kies alebo OTA.

SamMobile tvrdí, že aktualizácia pre ostatné trhy ešte nebola otestovaná a tak je možné, že Slovensko a Česká republika si na ňu budú musieť počkať až do marca. To však nemení nič na tom, že Samsung s aktualizovaním začal, čo je pozitívna správa pre všetkých majiteľov tohto zariadenia.

sadvance

Samsung Galaxy S Advance je zariadenie, ktoré bolo predstavené v januári 2012. Do predaja bolo nasadené pár mesiacov po jeho predstavení, no so staručkým Android 2.3 Gingerbread. Zariadenie ponúka 4 palcový Super AMOLED displej s rozlíšením 800 x 480 pixelov, HSPA, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n a GPS konektivitu, 5MPx zadný fotoaparát s LED bleskom a možnosťou nahrávať video v 720p, 1.3MPx predný fotoaparát, dvoj-jadrový 1GHz NovaThor U8500 procesor, 768MB RAM, 8GB internej pamäti, microSD slot a 1,500mAh baterku.

Ďalšie staršie Samsung smartphony dostanú Jelly Bean taktiež tento rok. Keď sa tak stane, dáme Vám vedieť. Vlastníte Samsung smartphone? Ak áno, aký?

Zdroj: UnwiredView