Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácii 18.

Piatková porcia Android aplikácii 18.

0

Kto by to bol čakal, ale je tu opäť piatok a s ním už štandardne piatková porcia Android aplikácii. Keďže máme dnes akúsi hravú náladu, tak v dnešnom výbere nájdete len hry v počte šesť kúskov, ktoré nás zaujali a ktoré by ste mali určite vyskúšať.

6 skvelých Android hier:

3D Drag Race

unnamed

V tejto závodnej hre si budete musieť vaše umiestnenie vybojovať chirurgicky presným radením manuálnej prevodovky na viac ako 50-tich exotických automobiloch. Aby to nebolo také jednoduché, autá sa nezaobídu bez vylepšení a investícii, ktoré budete musieť starostlivo zvážiť. BMW Z4, Audi TT, Nissan 370Z, McLaren F1, Buggati Veyron…to je len časť vozového parku, ktorý máte k dispozícii.

[app]air.com.empiregames.A3ddragrace[/app]

 

Blosics HD

unnamed

Mnohí hráči budú túto hru poznať z populárneho serveru onlinehry.sk. Cieľom hry je zostreliť všetky bloky kociek loptou, ktorá môže mať rôzne vlastnosti ako výbušnosť a podobne, pričom si budete musieť dobre rozmyslieť akou silou a smerom zaútočíte. Kocky dosť znesú a pekne sa tu ukážu aj fyzikálne zákony. Hra je v „HD“ čo poteší majiteľov tabletov .

[app]com.FDGEntertainment.Blosics.Free[/app]

 

Icy Tower 2

unnamed (1)

Icy Tower je ďalšia zo známych hier a tentokrát už v druhom pokračovaní. Na koncepcii sa nič nezmenilo, takže aj naďalej sa budete iniciatívne preskákať na najvyššie priečky, popritom zbierať mince, bonusy ďalej je k dispozícii možnosť prispôsobenia si postavy oblečením a to celé v podarenej „farbičkovej“ grafike.

[app]com.freelunchdesign.android.icytower2[/app]

 

Obesenec SK

unnamed (6)

V poradí štvrtou hrou v dnešnej porcii je titul s našou lokalizáciou s názvom Obesenec. Hra bola, respektíve je populárna hlavne na školách, kde sme na ňu však používali papier a ceruzku. Táto „nepríjemnosť“ odpadá pokiaľ vlastníte Android smartfón alebo tablet. Hra obsahuje tabuľku High Score, obtiažnosť hádaných slov sa každým levelom zvyšuje a pre zobrazenie kategórie, do ktorej hádané slovo patrí, je potrebné kliknúť na tlačítko s otáznikom.

[app]sk.juro.obesenec[/app]

 

GYRO

unnamed

Zdá sa, že polskí vývojári, stojaci za originálnou Android hrou GYRO, majú naozaj zaujímavé nápady. V ich diele s názvom GYRO si totižto trošku potrénujete reflex. Vašou úlolou v hre bude otáčať kolesom v 360 stupňoch tak, aby sa prilietavajúce guľôčky dotkli tej farby kolesa, akú majú aj oni.

[app]pl.submachine.gyro[/app]

 

Dude Perfect

unnamed

Chcete si zádzať na kôš, ale je vonku skaredé počasie? Nevadí, podobne sa môžete zabaviť aj s pomocou pekne spracovanej Android hry s názvom Dude Perfect, ktorá ponúkne strielať loptou na koše, nachádzajúce sa na naozaj špeciálnych miestach. Nezabúdajte, čím lepší hod, tým viac bodov!

[app]com.dudeperfect.dudeperfect[/app]

Zdroj, obrázky: Google Play Store