Úvod Aplikácie Klávesnica Fleksy: Predpoveď slov taká presná, že ju môžu používať aj zrakovo...

Klávesnica Fleksy: Predpoveď slov taká presná, že ju môžu používať aj zrakovo postihnutí [CES 2013]

5

Ste fanúšikmi klávesníc, ktoré sa dajú kúpiť alebo jednoducho stiahnuť? Mám pre Vás ako aj pre všetkých ostatných Androiďákov výborné správy. Na obzore sa zjavil konkurent k najpopulárnejšej klávesnici Swiftkey, ktorý sa pýši najpresnejšou predpoveďou toho, čo chcete napísať. Volá sa Fleksy a tvrdí, že jeho predpovedací engine je tak presný, že môžete písať bez toho aby ste sa pozerali na klávesnicu. Spoločnosť, ktorá stojí za touto klávesnicou dokonca tvrdí, že môžete napísať každé jedno písmeno zle, aj tak bude vedieť čo ste mysleli.

[youtube]MhzHyHLIg4g[/youtube]

Vo videu, ktoré spoločnosť vypustila po ulici kráča zrakovo postihnutá používateľ, ktorý si veselo píše na svojom smartphone. Tam však nekončí boj tohto nového projektu. Len sa pozrite na súboj, ktorým prechádzajú také klávesnice akými sú Swiftkey a Swype. V každej novej verzii je nová funkcia, ktorá sa snaží zničiť svoju konkurenciu. Dokáže však Fleksy držať krok?

Na to si budeme musieť počkať, no určite si túto klávesnicu rád vyskúšam. Môžete sa prihlásiť do testovania jej beta verzie (odkaz je pod článkom).

Zdroj: Fleksy, YouTube, Beta verzia via AndroidPolice