Úvod Neprehliadnite vlavo DigiTimes: HTC M7 bude predstavený budúci mesiac v Londýne!

DigiTimes: HTC M7 bude predstavený budúci mesiac v Londýne!

1

Podľa serveru DigiTimes, ktorý získal informácie od taiwanského dodávateľského reťazca bude nová vlajková loď HTC pre rok 2013 predstavená na vlastnom podujatí v Londýne už vo februári, pričom k dispozícii na vybraných trhoch bude už v marci. Tým pádom HTC obíde podujatie Mobile World Congress, kde sa očakávalo predstavenie tohto zariadenia, čo je ale zo strany HTC dobrý krok, pretože na vlastnom podujatí logicky upriami pozornosť len na seba a nemusí byť v „zástupe“ ostatných výrobcov ako napríklad na CES alebo MWC.

peter-chou-htc-ceo

Kto náhodou o tajomnom HTC M7 nepočul, povráva sa o 4,7 palcovom 1080p displeji s úžasnou hustotou pixelov 468 PPI, 13 Mpix fotoparáte a pokiaľ ide o procesor, tešiť by sme sa mali na 1,7 GHz quad-core čip Qualcomm Snapdragon. Software v podobe najnovšieho Androidu alebo Beats audio je samozrejmosťou.

HTC M7 by malo priamo konkurovať novej Galaxy S4 od Samsungu. Aj keď sa HTC M7 objaví na pultoch už v marci, istejšie bude počkať na Samsung a vybrať si potom. Pri skalných fanúšikoch HTC to samozrejme nehrá rolu ale minulosť totižto ukázala, že Samsung bol vždy „na koni“ ako napríklad v roku 2011 v súboji HTC Sensation vs. Galaxy S2, v roku 2013 HTC One X vs. Galaxy S3.

Uvidíme ako dopadne HTC M7 vs. Galaxy S4. Výsledok zrejme ale aj vy aj my tušíme.

zdroj: androidauthority.com