Úvod Aplikácie Carbon: Nová aplikácia pre synchronizáciu a zálohovanie od svetoznámeho vývojára

Carbon: Nová aplikácia pre synchronizáciu a zálohovanie od svetoznámeho vývojára

0

Približne pred mesiacom vývojár Koushik „Koush“ Dutta predstavil beta verziu svojej novej aplikácie: Carbon. Ide o aplikáciu, ktorá našla využitie v zálohovaní pre aplikácie a rôzne iné dáta. Ako sa teda líši od Titanium Backup? Nevyžaduje root. Ide o nástroj, po ktorom sme túžili od… od vždy!

[nggallery id=242]

Aplikácia už opustila beta verziu a na Google Play zamierila v dvoch verziách a to vo verzii, ktorá je zadarmo a vo verzii, ktorá je platená. Vo verzii, ktorá je zadarmo si budete vedieť spraviť plnú zálohu/obnovenie z/na SD kartu a PC (budete potrebovať ovládače k Vášmu zariadeniu). Toto platí pre užívateľov, ktorí majú root ale aj pre tých, ktorí ho nemajú. Ak sa rozhodnete do aplikácie investovať 3,71€, dostanete verziu bez reklám, automatickú zálohu a najdôležitejšie zo všetkých, zálohu na cloud. Ak si povolíte posledne spomenutú funkciu, Carbon Vám automaticky uloží zálohu na Dropbox, Box, či Google Drive. Už nikdy nič nestratíte.

carbon002 carbon003 carbon004 carbon005

[youtube]GVjC7lhaeLs[/youtube]

Aplikácia, tak ako všetky ostatné, má jeden zádrheľ a to ten, že nefunguje na Motorola zariadeniach. Prečo? Pretože v sebe majú bug, ktorý zabraňuje prebehnutiu zálohovacieho procesu. Koush však žiada tých, ktorým sa to podarí, aby mu dali vedieť (vaša možnosť stať sa slávnym).

Všetky návody nájdete na Google Play, nižšie nájdete odkazy na stiahnutie.

[app]com.koushikdutta.backup[/app]

[app]com.koushikdutta.backup.license[/app]

Zdroj: Google Play via AndroidPolice