Úvod Hry Modern Combat 4: Zero Hour už na Google Play za 5,99€

Modern Combat 4: Zero Hour už na Google Play za 5,99€

5

Tak sme sa dočkali, Gameloft práve sprístupnil ich novú, no zároveň veľmi známu strieľačku, Modern Combat 4: Zero Hour za 5,99€. Táto novinka by mala fungovať na zariadeniach s Android 2.3 a vyššie no keďže hry Modern Combat sú známe tým, že vyžmýkajú väčšinu smartphonov úplne do sucha, pripravte sa na to, že na slabších zariadeniach budete pociťovať mierne až silné sekanie. Samotná hra má takmer 2GB, takže ak máte zapratané zariadenia, tak nastal čas na vianočné upratovanie.

[youtube]qCulvhFX-MM[/youtube]

Na samotnom hraní sa nič nezmenilo. Na výber budete mať singleplayer, ktorý sa podobá na Black Ops 2 a tak isto aj multiplayer cez internet. Do kampani vývojári zaradili aj hercov, čo znamená, že sa môžeme tešiť na kvalitný hlasový sprievod počas celej hry a okrem toho budete mať na výber aj hranie za „zlú“ stranu. Gameloft tvrdí, že najnovší Modern Combat beží na Havok engine, čo je rovnaký engine, ktorý poháňa najnovšie Call of Duty hry a tak isto aj Assassin’s Creed 3.

  

Ak ste teda fanúšikmi tejto série a radi by ste si tých šesť eur poriadne zastrieľali, tak neváhajte a kupujte/sťahujte.

[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM[/app]

Zdroj: Google Play via AndroidPolice