Úvod Aplikácie Máte nový Android smartfón alebo tablet? Tak neprehliadnite naše tipy na skvelé...

Máte nový Android smartfón alebo tablet? Tak neprehliadnite naše tipy na skvelé Android aplikácie, hry, widgety a tapety

0

Štedrý večer je za nami a veľa z vás určite dostalo ako darček nové mobilné zariadenie, či už smartfón alebo tablet, s operačným systémom Android. Preto vám prinášame zoznam skvelých tipov na kvalitné Android aplikácie, hry, widgety a tiež tapety, aby ste si mohli vašu novú hračku alebo pracovné zariadenie aj upraviť podľa vašich predstáv.

Na úvod by som ešte spomenul komunitnú web stránku s názvom AndroidPoradca.sk, na ktorú sa môžete s vašimi otázkami, ohľadne problémov s operačným systémom Android alebo príslušného hardvéru k Androidu, obrátiť.

Ako prvé by ste určite nemali prehliadnuť našu pravidelnú porciu Android aplikácií a hier, ktorú sa snažíme publikovať každý piatok. Nájdete v nej veľké množstvo tých najkvalitnejších a najzaujímavejších Android aplikácií, ktoré potešia krásnym užívateľským prostredím, dobrou využiteľnosťou a sú takmer všetky zdarma:

Piatková porcia Android aplikácií

 

Ďalej tu máme článok s výberom pekných tapiet pre Android smartfóny a tablety, medzi ktorým si určite väčšina nájde to, čo sa mu bude páčiť:

V prípade, že plánujete využívať nový Android smartfón alebo tablet pre zvýšenie produktivity v zamestnaní alebo v podnikaní, nemali by ste prehliadnuť článok, v ktorom sa zhrnulo niekoľko tipov na produktívne Android aplikácie:

Plochu vášho nového Android zariadenia si môžete prikrášliť aj pekným widgetom, stačí si len vybrať niektorý z nášho článku, kde sme priniesli zopár tipov na kvalitné widgety pre počasie:

 

Android hry

Nezabúdame samozrejme ani na výber kvalitných Android hier pre zabitie nudy cez sviatky:

 

Ak ste si však nenašli nič, čo by vám vyhovovalo alebo sa vám páčilo, môžete ešte polistovať v našich kategóriach „Aplikácie“ a „Hry“, kde nájdete tiež množstvo zaujímavých Android aplikácií, či hier pre váš nový Android smartfón alebo tablet.