Úvod Novinky Dokáže Galaxy Note 2 nahradiť PC?

Dokáže Galaxy Note 2 nahradiť PC? [Video]

2

Naša spoločnosť sa momentálne pohybuje v období, ktoré nazývame post-PC éra. Je to obdobie, kedy sa pomaly ale isto presúvame od desktopových počítačov a notebookov k mobilným zariadeniam ako sú smartphony a tablety. Nie sú to však len telefóny, ide o menšie a menšie počítače, ktoré začínajú preberať zodpovednosť, ktorú mali doteraz len naše staré dobré počítače.

Samsung N7100 Galaxy Note II 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Platí to hlavne pre vlajkové lode tohto roku, ktoré ponúkajú lepší a lepší výkon a dajú sa použiť na niekoľko operácií, ktoré potrebujeme vykonať deň čo deň.

Dokáže však zariadenie ako Android smartphone úplne nahradiť počítač? Na internete sa objavilo nové video, ktoré tam nahral ColdFustion, v ktorom nám predvádza ako má pripojený svoj Galaxy Note 2 na monitor pomocou Samsung HML adaptéru a HDMI káblu. Okrem toho vo videu používa bezdrôtovú klávesnicu a myšku.

Samozrejme, že na takomto zariadení nie je možné nasimulovať rovnaký zážitok aký máme pri používaní počítaču s desktopovým operačným systémom, no rozhodne sa k tomu pomaly ale isto blížime. Čo je však dôležité je fakt, že prehrávanie médií ako YouTube videá, prehliadanie webu, email, či písanie textu funguje viac než dobre.

[youtube]9nh2NSLgaII[/youtube]

Je jasné, že aby ste si vedeli užiť podobných vychytávok, tak so sebou budete musieť vláčiť všetky potrebné kábliky a príslušenstvo a nepochybne Vás doma alebo kdekoľvek kam máte namierené bude musieť čakať slušný monitor.

Kto by chcel využívať svoj mobil tak, ako je to vyobrazené vo videu?

Zdroj: ColdFustion (Youtube) via AndroidAuthority