Úvod Aplikácie Android aplikácia Camera ZOOM FX dostupná v 50% zľave

Android aplikácia Camera ZOOM FX dostupná v 50% zľave

0

Ak patríte medzi fotomaniakov, tak určite poznáte šikovnú Android aplikáciu s názvom Camera ZOOM FX, ktorá je momentálne v obchode Google Play za akciovú cenu 99 centov.

Camera ZOOM FX umožní užívateľovi rôznorodú editáciu fotografií a zároveň disponuje takou kombináciou funkcií, aké by ste museli hľadať vo viacerých aplikáciach zvlášť. Nechýba ani možnosť zachytiť fotozáber priamo cez túto aplikáciu alebo použiť pred fotením rôzne nastavenia podľa vašej chuti, aby vám práca s ňou vyhovovala čo najviac, a to všetko v krásnom užívateľskom prostredí.

Aplikácia tiež ponúka veľkú paletu fotofiltrov, či efektov alebo môžete prejaviť vašu kreativitu v pokrivení tváre na fotke a rozosmiať tak dobre priateľov. Vývojári poskytli možnosť vytvárať aj pekné fotokoláže, aby ste sa pochválili kombinovaním viacerých fotografií na jednu plochu.

Okrem skvelých možností dostáva Android aplikácia Camera ZOOM FX aj množstvo pozitívnych recenzií od užívateľov v Google Play Store. Stiahnúť a zakúpiť si ju môžete pomocou odkazu umiestneného nižšie v článku.

[app]slide.cameraZoom[/app]

Zdroj + foto: Google Play Store