Úvod Novinky Niekoľko zdrojov tvrdí, že Google ukáže, na podujatí 29. októbra, až 3...

Niekoľko zdrojov tvrdí, že Google ukáže, na podujatí 29. októbra, až 3 nové Android zariadenia

2

Nadchádzajúce podujatie organizované spoločnosťou Google sa nezastavitelne blíži a internet zaplavujú, čoraz viac, rôzne dohady a špekukácie o tom, že môže byť 29. uktóbra predstavených až niekoľko nových Android zariadení bežiacich na verzii 4.2. Internou sieťou pre Google zamestnancov tak podľa zdrojov, The Next Web a The Verge Forums, koluje video odhaľujúce detaily Android zariadení, ktoré majú byť už o pár dní ukázané verejnosti.

Informácie predávané zamestnancom spoločnosti Google sa majú zhodovať so špekuláciami, kolujúcimi internetom, z posledného mesiaca. Svetu by tak mali byť ukázané až tri nové Android produkty: smartfón Nexus 4 od LG, tablet Nexus 10 od Samsung s vysokým rozlíšením displeja a nová 3G verzia, už predávaného, tabletu Nexus 7 od ASUS.

Taktiež sa, okrem tejto špekulácie o hardvéri, špekuluje aj o softvéri, konkrétne má byť zamerané na ďalšiu verziu Android 4.2. No a tá ma obsahovať tieto novinky:
– Obrovské vylepšenie pre Google Now
– Vylepšenie notifikácií, bude sa pravdepodobne dať čítať celé správy v notifikačnom centre
– Zlepšenie užívateľského prostredia pre veľké tablety
– Klávesnica dostane nový prvok, podobný Swype
– Možnosť vložiť do Android tabletu viacero profilov, pričom bude každý profil umožňovať uložiť špecifické nastavenia
– Možnosť prístupu k obsahu obchodu Google Play priamo z widgetu na ploche
– Možnosť odfotiť panorámu vďaka horizonálnej alebo vertikálnej polohe Android zariadenia

Samozrejme, ide zatiaľ len o špekulácie a klebety, nové Android produkty môže Google predstaviť úplne iné a Android 4.2 môže obsahovať úplne iné vylepšenia, prvky a funkcie, ako sa uvádza na zahraničných Android portáloch. No vyššie spomínané novinky môžu byť, ak budú naozaj realizované, vcelku zaujímavé, hlavne Nexus 10 Android tablet od Samsungu. Čo na to poviete vy? Tešíte sa na podujatie organizované Googlom už 29. októbra?

Zdroj + foto: androidandme.com, gsmarena.com, r.phonedog.com