Úvod Aplikácie Google predstavil novú reklamu na Google+, no ľudí k registrácii nedotlačí

Google predstavil novú reklamu na Google+, no ľudí k registrácii nedotlačí

2

Už sme to na našom webe preberali veľa krát, no vyzerá to tak, že aj keď sme fanúšikovia Androidu, neznamená to, že budeme uctievať každú jednu službu, ktorú Google pretlačí na svetlo sveta a zdá sa, že Google+ je jeden z nich. Rozhodne si nemyslím, že na Google+ čaká podobný osud ako Buzz (pravdepodobne preto, že na Google+ použili oveľa viac peňazí), no ani si nemyslím, že by Google+ raketovo vyštartoval k nebesiam, podobne ako Facebook.

To však neznamená, že Google+ nie je výborný. Dokonca si myslím, že je lepší, než Facebook. Tak ako naznačuje video, ich nový Party Mode by mal presvedčiť každého aby sa zaregistroval. Skombinujte to však so skupinovými videohovormi, instantným nahraním fotiek a nasledovnou synchronizáciou na váš profil a hneď vám je jasné v čom Google+ skutočne žiari. Chýba už len jediná ingrediencia. Ľudia.

Ak nebude mať tento článok žiadnu inú hodnotu, tak nech aspoň zapôsobí na všetkých Android fanúšikov, pretože kto iný presvedčí ľudí, ktorí nie sú až tak technicky zdatní aby sa zaregistrovali. Bez nich by to bolo o ničom.

Zdroj: Phandroid