Úvod Neprehliadnite vlavo Víkendová anketa: Myslíte si, že Android fotoaparáty budú úspešné?

Víkendová anketa: Myslíte si, že Android fotoaparáty budú úspešné?

0

Revolučné koncepty a nápady sú základom tých najlepších pomôcok. Za históriu vynálezov sme už videli šialené nápady, ktoré popularitou vystúpali až na vrchol, no po čase si ich ľudia prestali všímať a tak väčšina z nich stroskotala. Aby ste však videli zisk, musíte aj investovať a to platí aj o Android fotoaparátoch.

Andy Rubin minulý rok v Októbri spomenul, že by chcel vidieť Android na každom jednom displeji. Do tohoto dňa to ide podľa plánu. Android je momentálne na širokom spektre zariadení vrátane televízorov, chladničiek, tabletov, smartphonov, áut, lietadiel, herných konzol a fotoaparátov. O poslednutom spomenutom je dnešná anketa.

V poslednej dobe vidíme novú éru – éru Android fotoaparátov. Tieto fotocentrické zariadenia sa vyvyšujú svojimi vylepšenými špecifikáciami v porovnaní so smartphonami a hlavne svojim operačným systémom, ktorý z nich robí tak zaujímavé zariadenia ako akýkoľvek smartphone, či tablet. Android fotoaparáty potešia každého, kto chce upraviť, použiť filter alebo zdieľať fotku hneď potom ako ju odfotí.

Samsung Galaxy Camera prichádza vo verziách s 3G a 4G (samozrejme aj s WiFi) konektivitou, čo znamená, že to bude stroj určený na zdieľanie. Jednoducho vám stačí nastaviť si okamžitý upload na Google+ a vaše fotky budú vyzdieľané so všetkými vašimi kamarátmi hneď ako ich odfotíte. Druhá možnosť je jednoduchý upload na cloudové úložisko pre prístup z akékoľvek iného zariadenia.

Sú Android fotoaparáty predražené zbytočnosti? Dajte nám vedieť!

Samozrejme, že debata ohľadom fotoaparátov s Androidom je jedna z tých, ktoré nikdy nekončia. Môžeme sa baviť o tom, že radšej budem mať lepší fotoaparát v telefóne alebo o tom, že sa vôbec neponáhľam s editáciou fotiek a kľudne počkám, kým sa vrátim domov. Ja by som s vami aj súhlasil, keďže nemám až takú chuť okamžite zdieľať alebo upravovať fotky, ktoré odfotím, no to nič nemení na tom, že svet je plný rôznych ľudí a niekto môže hľadať práve takúto funkcionalitu.

Výrobcom fotoaparátov sa táto myšlienka pravdepodobne páči, keďže na ceste sú modely od Polaroidu, Nikonu a Samsungu. Je to dobrá investícia? To nám povedzte už vy.

[poll id=“32″]

Zdroj: Phandroid