Úvod Aplikácie Tip na aplikácie: Živé pozadia alá funkčné hodiny

Tip na aplikácie: Živé pozadia alá funkčné hodiny

1

V obchode Google Play Store sa usídlilo množstvo aplikácii zobrazujúcich čas a dátum, z ktorých je popravde ťažko si vybrať. Existuje však alternatíva, keby vám čas ukazuje priamo pozadie a zostáva vždy na očiach pri presúvaní sa po obrazovkách. Takýchto modifikácii je tiež v obchode realtívne veľké množstvo, no mňa zaujali tri. 

Analogy Clock Live Wallpaper

Toto živé pozadie je tak, ako všetky(2) nasledujúce bezplatné a zaujímavo kombinuje funkčnosť analógových a digitálnych hodín zároveň. Posun sekúnd môžete pochopiteľne sledovať v reálnom čase a kompet farebné prispôsobenie čísel alebo pozadia je čisto na vašej fantázii.

   

[app]com.aoi.livewallpaper.analogy[/app]

BGClock Live WallPaper

Tieto hodiny pôsobia elegantne a ponúkajú širokú škálu nastavení. Analógovým hodinám v strede displeja môžete prispôsobiť veľkosť, zmeniť farbu alebo odstrániť zobrazenie sekundovej ručičky. Pri menších, digitálnych hodinách taktiež meníte veľkosť a farebné prevedenie, ale aj ich umiestnenie na displeji. Pozadie si môžete zmeniť na obrázok z galérie alebo nejakú farbu. Šikovné je jedno nastavenie, ktoré vám umožní tieto hodiny zobraziť na pár sekúnd dotykom obrazovky. Ináč budú v režime „neviditeľné“.

[app]net.exdreams.android.lwp.bgclock[/app]

KruKru Clock Live Wallpaper

Pokiaľ ste tak trochu „divný“ ako autor tohto článku, určite si nainštalujete hodiny inšpirované otočným kruhovým stolom typickým pre sushi bary. Dizajn je absolútne hnusný no ponúka originálne zobrazenie času, ale aj dňa, mesiaca a roku, a dokonca fázy mesiaca. Základné zobrazenie je síce bezplatné, ale pokiaľ chcete meniť farbu a veľkosť budete si musieť zakúpiť celú kolekciu analógových hodín za 1,24 €.

   

[app]kuba.livewall.clocks.krukru[/app]

[app]kuba.livewall.clockcollection[/app]