Úvod Novinky Nabíjacia karta vám zjednoduší nosenie USB kábla v peňaženke

[Kickstarter]Nabíjacia karta vám zjednoduší nosenie USB kábla v peňaženke

2

Ako Android užívatelia sme veľa krát nútení hľadať kreatívne riešenia pre nabíjanie na cestách. Dnes som narazil na zaujímavý projekt na populárnom webe Kickstarter, ktorý vyzerá tak, že tento problém vyrieši a to celkom efektívne. Či už ste u priateľov alebo len tak na cestách, v dnešnej dobe je veľká pravdepodobnosť, že budete mať prístup k USB portu. Menšia pravdepodobnosť však je, že budete mať 30 centimetrový USB kábel vtesnaný do vašich priliehavých nohavíc, či kraťasov. Predstavujeme ChargeCard.

ChargeCard zaistí, že vždy budete mať so sebou USB kábel a to tak, že ho zakomponuje do tvaru kreditnej karty, ktorá sa jednoducho zmestí do vrecka alebo rovno do peňaženky. Za $25 dolárov to nieje lacná záležitosť, za to by som mohol mať 15 USB káblov, no za geniálne riešenia sa odjakživa platí.

Pre tento projekt na Kickstarte ostáva 13 dní, no už sa im podarilo dosiahnuť plnej dotácie od bežných ľudí, no stále je tam voľná možnosť podporiť tento projekt zaslaním $20 a tak získať svoju vlastnú ChargeCard už tento rok. Jediná nevýhoda, ktorú pri ChargeCard vidím je tá, že svoje zariadenie počas toho ako sa nabíja nebudete vedieť využiť a to kvôli tomu, že ten káblik je tam skutočne miniatúrny. Ak by táto „nabíjacia karta“ stála menej ako 10 eur, tak si viem predstaviť, že by sa z nej stal hit.

Samozrejme, že na trhu sú aj alternatívy. Napríklad taký USB kábel, ktorý sa dá nosiť ako náramok alebo káblik, ktorý sa vám zmestí na kľúčenku. Tieto alternatívy sú podobne drahé, ak nie drahšie a preto si myslím, že ChargeCard bude mať úspech.

Zaujal, tento produkt ešte niekoho alebo som jediný, kto má záujem?

Zdroj: Phandroid, Kickstarter