Úvod Hry Hra Heroes of Order & Chaos od Gameloftu už v októbri!

Hra Heroes of Order & Chaos od Gameloftu už v októbri!

0

Dnes sa objavili nové informácie o pripravovanej online multi-player hry s názvom Heroes of Order & Chaos. Hra by mala byť podľa predbežných informácii uvedená do obchodu Google Play Store už v októbri za zatiaľ nezverejnenú cenu. Bude sa však jednať o naozaj pôsobivé dielo.

Bude sa jednať o hru v štýle MOBA, čiže multi-player online battle arena kde bude jediným cieľom nájsť a zničiť základňu nepriateľa. Hráči sa pripoja spoločne v tímoch zložených z 3 až 5 členov a na ceste arénou budú ničiť veže nepriateľa, zbierať úlovky a pomocou troch rôznych ciest sa budú musieť dopracovať k víťazstvu.

Gameloft prisľúbil až 30 rôznych hrdinov, pričom v danom týždni ich bude možné použiť len šesť. Hrdinovia sa budú striedať ale stále je možnosť použiť aj „mimosezónneho“ hrdinu formou jeho kúpenia. Gameloft zapracoval aj na virtuálnych ovládacích prvkoch kde ľavou rukou budete ovládať hrdinu a pravou útoky, klávesové skratky a podobne. Určite však nebude chýbať možnosť prispôsobenia. Stačí už len počkať do 11. októbra kedy sa hra objaví ako na Android zariadeniach tak aj na iOS platforme.

zdroj: talkandroid.com