Úvod Neprehliadnite vlavo Viewsonic sa chystá predstaviť 22 palcový tablet!

Viewsonic sa chystá predstaviť 22 palcový tablet!

1

Čím väčší tým lepší. Asi týmto heslom sa riadi spoločnosť Viewsonic, ktorá si myslí, že trh je pre takýto produkt otvorený a práve 22 palcový tablet chýba v portfóliu hi-tech hračiek. Predstaviť sa ho chystá v júni na podujatí Computex Taipei.

Už na tablet Toshiba Excite s 13 palcovým displejom sa zvrhla vlna kritiky kvôli veľkosti, vďaka ktorej už tablet nie je až tak spratný a na plnohodnotné používanie stačí bohate aj palcov menej. Samozrejme na druhom názorovom brehu stáli používatelia, ktorý práve na takéto niečo čakali a radi by si poradili kľudne aj s väčším rozmerom ako je 13 palcov.

Takýto obrtablet má za účel nájsť využitie napríklad v konferenčných miestnostiach, rôznych firmách alebo v takzvaných „domácnostiach budúcnosti“, kde bude tablet napríklad pevne zabudovaný do steny kuchyne, kde by ste si mohli prelúskať recepty, pozrieť správy alebo urobiť nejaké poznámky pri rodinných poradách. Myslím, že ani pozretie ranných správ pri raňajkách by nebol problém. Pochopiteľne s rozmerom akosi zaniká samotná mobilita zariadenia a bude vo väčšine využívané ako stacionárne zariadenie, no predsa len, pokiaľ sa rozhodnete túto „dvadsať dvojku“ preniesť z jednej rokovacej sály do druhej alebo z domu na chatu, nič vám v tom nebude brániť. Výrobca o detailoch zariadenia mlčí a upresní ich až na podujatí Computex Taipei. Zaujímavé bude sa dozvedieť o energetickej náročnosti a následnej kapacite batérie určite aj vzhľadom na čipset.

Myslíte si, že úspech takejto Android tabule je nemožný, alebo by ste si ho vedeli predstaviť aj vo svojich rukách?

[phandroid.com]