Úvod Neprehliadnite vlavo Sony SmartWatch od dnes dostupné za 149,99 $

Sony SmartWatch od dnes dostupné za 149,99 $

5

Spoločnosť  Sony dnes oznámila okamžitú dostupnosť hodiniek s Androidom, Sony SmartWatch, ktoré budú v predaji za necelých 150 dolárov. Hodinky si môžete zakúpiť prostredníctvom on-line obchodu Sony.

Sony SmartWatch sú vybavené 1,3 palcovým OLED displejom, pomocou ktorého môžete kontrolovať textové správy, e-maily, sociálne siete, ďalej ovládať prehrávanie hudby, hovory a dokonca aj ovládať fotoaparát smartfónu priamo z vášho zápästia. Hodinky majú prístup do Play Store, v ktorom nájdete okrem bežných aplikácii aj aplikácie špeciálne postavené pre SmartWatch.

 

 

Sony pravdepodobne pomôže aj samotným vývojárom vytvárať aplikácie pre SmartWatch, takže očakávame, že uvidíme niekoľko nových aplikácii v krátkom čase. Hodinky sú odolné voči prachu, poškriabaniu a aj proti vode. Sony bude predávať hodinky so štandardným čiernym náramkom, ale za príplatok 20 dolárov si môžete kúpiť náramky v ďalších piatich farbách. SmartWatch vyzerajú veľmi dobre a sú zaujímavou voľbou pre tých z vás, ktorí majú v obľube technologické hračky a radi nosia hodinky. Otázkou zostáva cena. Myslíte si že je adekvátna a boli by ste ochotný obetovať necelých 150 dolárov?

 

[androidandme.com]