Úvod Neprehliadnite vlavo LG Optimus 3D Max už v Európe

LG Optimus 3D Max už v Európe

1

Aj keď sa 3D technológia v mobilných zariadeniach veľmi neujala, spoločnosť LG vkladá do svojho zariadenia Optimus 3D Max veľké nádeje a je naň patrične hrdá. V Európe je dostupný od včera.

LG Optimus 3D Max je vybavený dvojjadrovým 1,2 GHz procesorom, ktorému asistuje 1 GB pamäť RAM a zariadenie ponúka 8 GB internú pamäť. Fotoaparát zariadenia má 5 megapixelov so schopnosťou 3D snímania a pre videohovory slúži predná VGA kamera. 4,3-palcový WVGA 3D displej je chránený vrstvou Gorilla Glass a do zariadenia sa zmestil aj NFC čip.

 

Tento smartfón bol prvý krát predstavený na Mobile World Congress v Barcelone a oproti konkurencii má v portfóliu pár zaujímavých funkcii. Pomocou 3D konvertera si môžete pozrieť v 3D napríklad Google Maps a Google Earth a s podporou konverzie s vysokým rozlíšením možete pripojiť zariadenie k televízoru. LG Optimus 3D Max podporí spoločnosť Gameloft niekoľkými 3D hrami, ktoré budú dostupné cez LG Smart World. Novinka od LG je síce vybavená Androidom 2.3, ale update na najnovšiu verziu ju neminie. Na nemeckých e-shopoch sa cena pohybuje od 460 do 530 €. Či to je veľa alebo málo, nechám na vás.

 

[talkandroid.com]