Úvod Aplikácie Tip na Aplikáciu: Screenshot UX

Tip na Aplikáciu: Screenshot UX

0

Veľa krát sa stáva, hlavne nám čo píšeme články o Androide, že si potrebujeme odfotiť obrazovku svojho zariadenia. Vtedy prídu vhod aplikácie ako je Screenshot UX.

Aplikácia má veľmi jednoduché užívateľské rozhranie, v ktorom dominuje oranžové tlačidlo Start service, ktoré spúšťa možnosť robiť screenshoty. Hneď pod ním sa nachádza nastavenie spôsobu akým si odfotíte obrazovku svojho smartfónu. Na výber je zatrasenie, stlačením

tlačidla a dotknutie sa notifikačnej lišty. Ďalej si môžete nastaviť čas po ktorom program vypne možnosť robiť screenshoty, pri dlhšej neaktivite a čas po ktorom zhotoví program fotku obrazovky. Medzi ďalšie výhody patrí taktiež možnosť vybrať si formát, rozlíšenie a miesto uloženia screenshotov.

Jedná sa o jednoduchý program, ale o to užitočnejší. Svoju funkciu si plní dokonale, a preto si myslím že za cenu 2.95 EURO sa jednoducho oplatí. Ak nechcete program hneď kupovať, tak si môžete stiahnuť Trial verziu pomocou ktorej môžete spraviť 14 skúšobných screenshotov. Nevýhod je len zopár a to, že aplikácia s vami vie komunikovať iba v angličtine a to, že môže vyžadovať root.

Video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lEJKsIQ9Lvg[/youtube]

 

Galéria

[nggallery id=93]

[app]com.liveov.shotux[/app]