Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: Endomondo Sports Tracker

Tip na aplikáciu: Endomondo Sports Tracker

0

Pokiaľ patríte k tým, ktorí holdujú nejakému športu, či už z dlhej chvíle alebo profesionálne, táto aplikácia je doslova povinnosť. Patrí totižto k tomu najlepšiemu čo na Play Store môžeme nájsť vrámci športových asistentov.

Endomondo Sports Tracker slúži na sledovanie vašich športových výkonov. Do profilu si uložíte vašu aktuálnu váhu, vyberiete druh športu a sledovanie vašej aktivity môže začať jednoduchým stlačením „štart“. Pomocou technológie GPS aplikácia sleduje v reálnom čase vašu polohu, rýchlosť, čas a vzdialenosť akú ste napríklad odbehli alebo odjazdili na bicykli.

Z týchto údajov následne Endomondo prerátava úbytok vašich kalórií. Všetky výkony sa ukladajú do pamäte aj so záznamom trasy na mape, ktorú ste počas športovania absolvovali a ak ste na svoje športové výkony hrdí, kľudne ich zdieľajte na Facebook alebo na server endomondo.com. Pomocou už spomínaného Facebooku sa spojte s priateľmi a súperte alebo porovnávajte svoje výkony. Aplikácia vám umožní pristupovať k vašemu hudobnému playlistu v telefóne, takže ani s počúvaním trackov a ich prepínaním nie je problém. Ak ste úplný športový šialenec a vlastníte hračku ako Polar WearLink na bezdrôtové meranie tepu a srdcovej frekvencie, aplikácia je s týmto zariadením plne kompatibilná a všetky údaje z nej spracuje a uloží spolu s ostatnými. Aplikácia je k dispozícii aj vo free verzii ale investícia 0,49€ do plnej verzie sa určite oplatí.

Galéria

[nggallery id=87]

[app]com.endomondo.android[/app]

[app]com.endomondo.android.pro[/app]