Úvod Neprehliadnite vlavo Samsung Telenovela: Pár informácií a klebiet o pripravovanom Galaxy S3 (S III),...

Samsung Telenovela: Pár informácií a klebiet o pripravovanom Galaxy S3 (S III), časť 2.

0

Po pár dňoch sa znovu objavili informácie o pripravovanej vlajkovej lodi spoločnosti Samsung a pravdepodobne pôjde opäť o nové klebety. Na internete totižto kolujú dve zaujímavé fotografie.

O jednej sa píše, že je odfotografovaná s kamerou Galaxy S3 a o druhej, že to čo je na nej, je vyhotovené na predstavenie tohto smartfónu.

Samsung prednedávnom informoval o predstavení nového Galaxy S3, ktoré by malo byť uskutočnené na samostatnom podujatí a podľa článku z androidandme.com sa asi uskutoční v Londýne, 22. Mája. Na obrázku je vidieť aj názov Public Relations spoločnosti: Weber Shandwick, tá by mala mať pre Samsung už niečo odpracované, vrátane press konferencie na CES 2010. Takýto detail dodá tejto horúcej novinke možno trošku viac dôveryhodnosti.

No a čo by sa dalo z obrázku Samsung Galaxy S3 predpovedať? Najmä hardvérové tlačidlo spúšte kamery na strane smartfónu, ktoré určite poteší nejedného fotomaniaka a tiež je vidieť celkom zaujímavý dizajn konštrukcie.

 

Ďalšou čerešničkou pre sobotné ráno je fotografia, ktorá by podľa informácií mala byť odfotografovaná smartfónom GT-i9300, Galaxy S3 niekde v spoločnosti Samsung. Môžeme na nej vidieť aj notebook, tablet, či nabíjačky od Samsungu. Samozrejme, ide o veľké teórie a takéto vybavenie môže byť v každej kacelárií, v ktorej pracujú fanboys tejto spoločnosti.

Množstvo klebetných informácií sa čoraz viac stupňuje a podľa mňa už nepotrvá dlho, než sa konečne dostaví na verejnosť, medzi nás Android fanúšikov, trošku oficiálneho a pravdivého infa.

 

Fotografia bola zo zariadenia GT-I9300 uploadnutá na server Picasa s názvom „20120308_175456_HDR(1).jpg

Zdroj: androidcommunity.comandroidandme.com