Úvod Novinky Bude Samsung Galaxy Note 10.1 dostupný za cenu 729 € ?

Bude Samsung Galaxy Note 10.1 dostupný za cenu 729 € ?

2

Väčšia verzia Samsung Galaxy Note s 10-palcovým displejom bude pravdepodobne celkom hlbšie siahať do vreciek zákazníkov. Rôzne dohady hovoria o cene až 729 euro, ktorú si ale Samsung môže dovoliť, nakoľko nemá pri tomto produkte takmer žiadnu priamu konkurenciu. 

Ak by sme hľadali v súčasnosti na trhu zariadenie, ktorého súčasťou je aj inteligentný stylus, a ktorým vieme nahradiť poznámkový zošit alebo papier a ceruzky na peknú maľbu, tak by sme toho moc nenašli. Zatiaľ je k dispozícií len jedno takéto zariadenie od Samsungu: Galaxy Note 5.3 a čoskoro aj väčšia 10.1 verzia. Preto si môže tento výrobca dovoliť dať cenu, akú chce len on. Je možné hovoriť aj o malom monopole medzi týmito mobilnými výrobkami.

Samsung Galaxy Note s 5-palcovým displejom sa predáva naozaj dobre, no čakáva sa, že 10.1 model bude mať ešte väčší úspech. Jeho využitie vidím najmä pri rôznych profesiách alebo koníčkoch. Pre študentov to nie je tiež najhorší produkt a šetrenie papierom by ocenili aj aktivisti z Greenpeace.