Úvod Neprehliadnite vlavo Vyhrajte bluetooth reproduktor v tvare Androida

[SÚŤAŽ] Vyhrajte bluetooth reproduktor v tvare Androida

7

Ahojte! Som veľmi rád, že vám môžem predstaviť našu úplne prvú súťaž a chcem vám poďakovať za vašu trpezlivosť a za to, že sem každý deň prídete a prečítate si, čo nové sme pre vás pripravili. Dnes je to niečo špeciálne.

 

Rozhodli sme sa zorganizovať súťaž o tento skutočne štýlový bluetooth reproduktor, ktorý nám do súťaže venovala spoločnosť MobileFun. Pomocou tejto skutočne nápaditej zelenej postavičky budete schopní prehrávať hudbu, používať ho ako externý reproduktor pri hovoroch, príjmať telefonáty a veľa ďalších vecí.

Naši redaktori momentálne pracujú na plnej recenzii tohoto zeleného fešáka, kde vám podrobne predstavia každú jeho funkciu.

Bluetooth reproduktor v tvare robota si môžete objednať z MobileFun.co.uk. Plnú recenziu uverejníme už o pár hodín, hneď ako ju spracujeme.

 

Súťaž

A teraz k samotnej súťaži. Ako ste si možno všimli, naše logo je síce elegantné, no chýba mu štipka kreativity, niečoho, čo by nám pomohlo sa oddeliť od ostatných portálov. Týmto by sme chceli vyzvať všetkých, ktorí majú záujem sa zapojiť do našej súťaže aby vytvorili čo najzaujímavejšie, najelegantnejšie a najkreatívnejšie logo, ktoré by sa samozrejme hodilo na AndroidPortal.sk. Logo musí obsahovať známu postavičku Androidu, no nemôže byť v jeho „stock“ stave, to znamená, že nemôže vyzerať ako teraz. Logo nesmie byť vyššie ako 130px a širšie ako 250px.

Víťaza odmeníme zeleným reproduktorom a jeho logo sa bude hrdo zobrazovať tisíckam čitateľov. Myslíš, že na to máš? Hlasovanie spúšťame 14. Marca o 00:00. Svoje nápady nám posielajte na info@androidportal.sk a do predmetu nezabudnite napísať slovo „LOGO„.

Na otázky sa budeme snažiť odpovedať dolu v komentároch :) Nech vyhrá ten najlepší! :)

 

Video

[youtube]aknHPhXtx2Q[/youtube]

Zdroj: MobileFun, 1