Úvod Aplikácie Aktualizácia aplikácie Bump na verziu 3.0 prináša nový dizajn a ďalšie

Aktualizácia aplikácie Bump na verziu 3.0 prináša nový dizajn a ďalšie

0

Pamätáte sa ešte na zaujímavú aplikáciu Bump? Ide o aplikáciu, ktorá pomocou „buchnutia“ prenesie zvolené dáta medzi dvomi zariadeniami, ktoré ste použili. Tento krát sa však dočkala veľkého updajtu a to na verziu 3.0.

Bump 3.0 prináša celkový redizajn jeho užívateľského prostredia, ktoré je podľa Bump Technologies Inc. jednoduchšie a tým príťažlivejšie pre používateľov. Z nášho pohľadu sa hlavne prispôsobilo dizajnu, na ktorý sme zvyknutí z Ice Cream Sandwich.

Okrem zmien v dizajne pridali vývojári prenášanie dát, ktoré teraz nepotrebuje žiaden zásah prstov, takže ich prenesiete bez akéhokoľvek dotyku. Tým to však nekončí, tent krát môžete prenášať neobmedzené množstvo fotografií v jednom „bumpe“ a dokonca bola pridaná možnsoť objaviť spoločných priateľov pomocou zoskenovania zoznamu kontaktov.

Ak ste fanúšikom Bump-u, tak vás potešíme, došlo k razantným zmenám a to k lepšiemu. Ak ste o tejto aplikácii ešte nepočuli, tak teraz je skvelý čas to zmeniť a pri tom vyskúšať vylepšený dizajn a funkcionalitu. Tak či tak nemáte čo stratiť.

Video

[youtube]dIMEQ1LDjSk[/youtube]

Galéria

[nggallery id=71]

[app]com.bumptech.bumpga[/app]